Jose Mourinho: Hak Ettiğimiz Saygıyı Görmüyoruz - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho: Hak Ettiğimiz Saygıyı Görmüyoruz

Jose Mourinho: Hak Ettiğimiz Saygıyı Görmüyoruz

Portekizli teknik adam, hakem hatalarının sürekli aleyhlerine yapıldığını düşünüyor.

22.02.2015 16:32

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımının hak ettiği saygıyı göremediğini söyledi.

Burnley maçında Ashley Barnes'ın yaptığı tehlikeli hareketin ardından Nemanja Matic rakibine sert bir tepki gösterince oyundan atılmış ve Chelsea 89. dakikada yediği golle rakibi karşısında bir puana razı olmuştu.

Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Biliyorum futbol futboldur ama ben her zaman daha fazlası olduğunu düşünrüm. Oyuncularım bu muameleyi hak etmiyor. Hak ettiğimiz saygıyı görmüyoruz. Southampton maçındaki penaltı, Tottenham maçındaki Jan Vertonghen olayı, Liverpool'a karşı... Barnes için bir sıfat bulamıyorum. Oyuncumuzun kariyerini bitirebilecek bir hareketti. Matic şanslı çocuk. Yaptığı hareketi tanımlamakta güçlük çekiyorum. Futbolda her zaman duyguya yer vardır ve Matic'in reaksiyonu da tamamen duygusal yöndeydi." dedi.

"Matic'in rakibini ittirmesinin sonucu ne olabilir? Hiçbir şey. Ama Matic'e yapılan kariyerini bitirebilirdi." diyen Mourinho, sözlerine şöyle devam etti: "Matic hareketi nedeniyle muhtemelen üç maç ceza alacak. Söyleyin bana, bu şartlarda Barnes kaç maç ceza almayı hak ediyor? Burnley'nin ilk yarıda 10 kişi kalması gerekiyordu. İki penaltı pozisyonumuz var. Normalde 3-0 kazanacağımız maç. Ama sonunda 10 kişi kaldık ve puan kaybettik."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jose Mourinho: Hak Ettiğimiz Saygıyı Görmüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement