Joleon Lescott Adım Adım Beşiktaş'a - Son Dakika
Spor

Joleon Lescott Adım Adım Beşiktaş'a

Joleon Lescott Adım Adım Beşiktaş\'a

Transferde nokta atışı yapmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, Manchester City ile sözleşmesi biten İngiliz stoperle anlaştı.

03.06.2014 08:44  Güncelleme: 08:46

Beşiktaş'ta bitmeyen aşk haline gelen Joleon Lescott'ta olumlu gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların Ocak ayından bu yana kadrosuna katmak için uğraştığı İngiliz stoper, Kartal olmaya çok yaklaştı. Devre arasında prensip anlaşmasına varılan ancak o dönem Manchester City'nin bırakmadığı 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Önünde hiçbir engeli kalmayan Lescott'un, yeniden kapısını çalan Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklifini kabul ettiği kaydedildi. Slaven Bilic'in de ısrarla istediği tecrübeli savunmacının transferinin birkaç gün içinde bitirileceği ifade edildi.

Van der vaart noktayı koydu

Bu arada adı Beşiktaş ile anılan Rafael van der Vaart net bir açıklama yaptı. Hollandalı oyuncu, "Hamburg'da kalacağım ve taraftarlara iyi oynayan bir Rafael izlettirmek için her şeyimi vereceğim. Takım arkadaşlarım ile beraber yeni başarılara imza atmak istiyorum" diye konuştu.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Joleon Lescott Adım Adım Beşiktaş'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement