Johan Elmander, Ülkesindeki "En İyiler" Törenine Davet Edilmedi - Son Dakika
Spor

Johan Elmander, Ülkesindeki "En İyiler" Törenine Davet Edilmedi

İsveç'te yılın en iyilerinin seçildiği törene davet edilmeyen Elmander, "85. kez milli takım formasını giydim. Kendimi şu an terk edilmiş gibi hissediyorum." dedi.

22.11.2016 10:36

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve taraftarların sevdiği isimlerin başında gelen İsveçli golcü Johan Elmander ülkesinde yılın en iyilerinin seçildiği törene davet edilmedi.

Johan Elmander, geceye davet edilmemesine tepki gösterdi ve İsveç basınına açıklamalarda bulundu:

"15 yıl 85. kez milli takım formasını giydim. Milli takımı bıraktıktan sonra kendimi unutulmuş ve terk edilmiş gibi hissettim."

IBRAHIMOVIC ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ibrahimoviç, Stockholm'deki Globen Arena'da gerçekleştirilen törende ödülünü aldı. İsveç Futbol Federasyonu tarafından sürpriz yapılan törende, İbrahimovic'in heykelinin Stockholm'de bulunan Friends Arena Stadı'nın yanına dikileceği açıklandı.

Törende konuşan Zlatan Ibrahimovic, 11. kez "Altın Top Ödülü"ne layık görülmekten dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi. Sadece sarayının eksik kaldığını dile getiren Ibrahimovic, sonraki bir tarihte sarayının yapılacağını ve Arena statlarından birine adının da verileceğini umduğunu sözlerine ekledi.

Johan Elmander, Ülkesindeki "En İyiler" Törenine Davet Edilmedi

Son Dakika Spor Johan Elmander, Ülkesindeki 'En İyiler' Törenine Davet Edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement