İtalyan Basını: Terim'in En Önemli Adamı Hakan Çalhanoğlu - Son Dakika
Spor

İtalyan Basını: Terim'in En Önemli Adamı Hakan Çalhanoğlu

İtalyan Basını: Terim\'in En Önemli Adamı Hakan Çalhanoğlu

İtalyan La Gazzetta dello Sport, A Milli Takımımızı analiz etti, "Arda en önemli isim gibi görünüyor ancak Terim'in ofansif adamlarının en önemlisi Hakan Çalhanoğlu." yazdı.

07.06.2016 03:31  Güncelleme: 09:28

İtalyan La Gazzetta dello Sport, EURO 2016 öncesi A Milli Takımımızı mercek altına altına aldı. "Son yıllarda, inişli çıkışlı da olsa giderek büyüyen ve Avrupa'da tutunmayı başaran Türkiye de Fransa'ya geliyor" denilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"ÇALHANOĞLU EN ÖNEMLİSİ"

" Fatih Terim'in takımının sihirli anahtarında, oyuncuların alışılmış azmi, kolektif varlık ve aynı zamanda iyi bir bireysel teknik var. Ay-Yıldızlıların sembolü Barcelona'da forma giyen Arda Turan görünüyor. Turan iyi bir dönem geçirmedi. Türkler için bu turnuvanın asıl yıldızı Hakan Çalhanoğlu olabilir. Bayer Leverkusen'in oyuncusu, Terim'in ofansif adamlarının en önemlisi.

"İTALYAN EKİBİ DE GÖZÜNÜ DİKTİ"

Oğuzhan Özyakup da 360 derece bir görüş açısıyla topa her zaman ilk ulaşan olma gayretinde. Rafine ayakları ile hem gol atma hem de takım arkadaşları için bu zemini yaratma kapasitesine sahip. İtalyan ekibi İnter de Oğuzhan'a gözünü dikti."

(Sabah)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor İtalyan Basını: Terim'in En Önemli Adamı Hakan Çalhanoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement