Holmen'e, Konya'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Spor

Holmen'e, Konya'da Coşkulu Karşılama

Torku Konyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı Samuel Holmen için, Konya taraftarı muhteşem bir karşılama töreni düzenledi.

22.08.2015 01:20  Güncelleme: 10:53

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı İsveçli futbolcu Samuel Holmen, Konya'ya geldi.

COŞKULU KARŞILAMA

Holmen'i, Konya Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Havalimanında boynuna yeşil-beyazlı kaşkol takılan Holmen, basın mensuplarına poz verdi. Fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmayan İsveçli futbolcu, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oluşturulan güvenlik kordonu içinde güçlükle aracına ulaştırılan Holmen, konaklayacağı otele hareket etti.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Holmen, havalimanı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Yeşil-beyazlı formayı giymek için can attığını belirten Holmen, "Tekrardan Aykut Hoca'yla çalışacağım için heyecanlıyım. Ona yardımcı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum. En iyi olmak için çabalayacağım. Her zaman kazanmak için sahaya çıkacağım." diye konuştu.

Holmen\'e, Konya\'da Coşkulu Karşılama
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Holmen'e, Konya'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Fuat: Kolay değil aynı insanın, bir işe yaramayacak futbolcudan bir değil, iki defa yağlı komisyon alması. Allah Aykutu onurlu takımlardan uzak tutsun. İlk getirttiğinde bir işe yaramayacağını bizim çaycı söylemişti. Bugün söylüyor Konyanın paraları telef oldu diye. 1 3 Yanıtla

Advertisement