İstifaya Çağrılan Başkan Hoşcan, Canlı Yayında Taraftar ile Buluşacak - Son Dakika
Spor

İstifaya Çağrılan Başkan Hoşcan, Canlı Yayında Taraftar ile Buluşacak

İstifaya Çağrılan Başkan Hoşcan, Canlı Yayında Taraftar ile Buluşacak

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, bugün saat 18.00’da Periscope hesabından canlı yayın yaparak, taraftarın sorularını yanıtlayacak.

07.11.2015 15:56

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, bugün saat 18.00'da Periscope hesabından canlı yayın yaparak, taraftarın sorularını yanıtlayacak.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 11'inci haftasında evinde ağırladığı Osmanlıspor'a 2-0 yenilen Eskişehirspor'da ceza Başkan Hoşcan'a kesildi. Haftalardır taraftarın istifaya çağırdığı Başkan Mesut Hoşcan, istifa etmeyeceğini ve takımın başında olacağını söylemişti. Dün oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında da taraftarların hakaret ve küfürlerine maruz kalan Başkan Hoşcan, maçı bitimine kadar izlemişti.

Taraftarın istifaya çağırdığı Hoşcan, taraftarın sorularını yanıtlamak ve çözüm yolları aramak için Eskişehirspor'un Periscope hesabından canlı yayın yapacak. Eskişehirspor'un Resmi Sayfasından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Sayın Mesut Hoşcan camiamızdan gelecek soruları yanıtlamak ve gündemi değerlendirmek için saat 18.00'de kulubümüzün Periscope hesabından canlı yayın yapacak. Tüm taraftarlarımızı kulübümüzün geleceğini ilgilendiren bu yayını takip etmeye ve katılım göstermeye çağırıyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstifaya Çağrılan Başkan Hoşcan, Canlı Yayında Taraftar ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement