İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı - Son Dakika
Spor

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

Galatasaray'ın Denizlispor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Denizlispor taraftarları ile tartışma yaşayan ve ertesinde sosyal medya hesabından görevini bıraktığını açıklayan Hasan Şaş, bu kararından vazgeçmişti. Şaş, hem Denizli'de yaşanan hem de istifa ve geri dönüşü ile ilgili detayları anlattı.

19.08.2019 10:26  Güncelleme: 10:46

Galatasaray'daki Hasan Şaş krizi kısa sürdü. Denizli deplasmanında tribünde rakip taraftarlarla tartışan ve Necati Ateş tarafından sakinleştirilen Hasan Şaş, ani bir kararla istifa etmişti. Sosyal medyadan kararını duyuran deneyimli antrenörün, yaşanan olaylarla ilgili yönetimden destek görmediği ve sürekli hedef haline getirildiği için bu kararı aldığı öğrenildi.

İstanbul'da dinlenirken yardımcısının kararını sosyal medyadan öğrenince Fatih Terim'in çok sinirlendiği ortaya çıktı.

FATİH TERİM'DEN TELEFON

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisinden habersiz istifa ettiği için arayıp "Bizi yıpratma ve bölme çabaları var. Bana danışmadan nasıl böyle bir karar alırsın" diye çıkıştığı Şaş, dün yine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayıp istifadan vazgeçti. Olaya sıcağı sıcağına tepki göstermeyen sarı-kırmızılı kulüp ise dün resmi siteden bir açıklama yaptı. Hasan Şaş'a ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatılması için harekete geçildiği duyuruldu.

24 SAATE İKİ FARKLI MESAJ

17 Ağustos Cumartesi

"Galatasarayıma, hocama -adam gibi adam-, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Kalbim hep sizinle, ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum, hakkınızı helal edin. Hoşçakalın."

18 Ağustos Pazar

"Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı-kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın."

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

HASAN ŞAŞ, YAŞANANLARI ERCAN TANER'E ANLATTI

Görevinden istifa eden ve bir gün sonra istifasından dönen Hasan Şaş, Fatih Terim devreye girince kararından vazgeçmişti.

Sözcü Gazetesi yazarlarından Ercan Taner, Hasan Şaş ile yaptığı görüşmeyi anlattı. İşte Hasan Şaş'ın ağzından yaşananlar;

"Maç sonu sakindim, tebrik ettim karşı takımı tutanları. Sonra, kendini bilmez bir meczup, anneme ağza alınmayacak küfürler etti. Ben de yanımda duran Necati'ye 'Aman kardeşim olay çıkmasın, hemen soyunma odasına geçelim' dedim. O sırada 10 yaşında olan kızıma küfür ettiler. Yine kendimi sıktım. Soyunma odasına girdiğimde kendimi yere bıraktım, tam bir sinir boşalması yaşadım. Yalnızdım ve bu olayı kendimle yaşadım" ifadelerini kullandı.

"HASAN'A ATILAN MESAJLARI GÖRSENİZ İNSANLIĞINIZDAN UTANIRSINIZ"

Ercan Taner şöyle devam etti; Hasan, daha sonra bana kendisine atılan bir mesajı gösterdi. O, bende saklı. Baştan sona, küçük kızı ile ilgili, insanı kusturacak küfür, küfür. İnanın, mesajı görünce insanlığınızdan utanırsınız. 'Biz nasıl bu hale geldik' dedirten türden."

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı
İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

Son Dakika Spor İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • fb1907: ulan hep aynı tiyatro gidiyorsan git bu kaç oldu hep aynı şeylerin yapıyorsunuz. yenilmeyen başla hemen çamur 13 23 Yanıtla
    Ultraex: Camur yapmayi siz daha iyi bilirsiniz gecmisinizi arastir her sene gs sampiyon oldugunda azizin istifa edip sonra geri gelmeleri bile daha cok olmadi 0 1
  • Müfit : SAHTEKAR HERİF 11 22 Yanıtla
  • Murtaza : Keloğlan tiyatrosu 10 19 Yanıtla
    Çerkez : Sen bu haberi nerenle okudun çok merak ediyorum hasanın 10 yaşında ki kızına ağza alınmayacak küfürler ve hakaretlerden bahsediyor 9 2 Kol: Çerkez kardeşim, senin benim hayalini kuran atacağımız parayı cukkaya indirip başarısız olunurken iyi küfrü yerkenmi zor geliyor. O zaman basit. Çekip gidip evinde otursun. O zaman kimse sovmez, sorgulamaz. Bu arada benim çocukta sporcu, diyorum kalbin sahada atsın. Eğer kulağın tribünde olacaksa. Bu işler zor isler 2 1
  • MİLLİYETÇİ: Volkan a küfür edilir iken neredeydiniz kendine küfür edilince böyle oluyor demek 10 12 Yanıtla
    Çerkez : Volkana edilen küfürde doğru değil ama volkanın yaptıklarna ve ettiği küfürler nolcak 4 3
  • Tespit : Denizliye yenildiler millet ne kötü yorumlar yazdı Adamlar sahasında Kükreyecek Transferleri bekliyorlar diye yenildiler bahanemi değil tabi ama gövde gösterisi yapacaklar her yıl olduğu gibi yine şampiyon olcaklar en iyi transferleri yaptılar gelcek olanlar zaten vitrin niteliğinde o yüzden boş konuşmaya gerek yok hersene maytap geçerek şampiyon oluyorlar kabullenin 6 10 Yanıtla
  • Cevdet: Kendi sahalarinda rakip futbolculara agza alinmayacak küfürler savuran ne kadar da adam acaba 7 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement