İşte Yunus Yıldırım'a Verilen Not! - Son Dakika
Spor

İşte Yunus Yıldırım'a Verilen Not!

İşte Yunus Yıldırım\'a Verilen Not!

Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran Yunus Yıldırım'a son yılların en düşük notunun verildiği belirtildi.

10.02.2014 16:45

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor'un Fenerbahçe'yi 2-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada vermiş olduğu kararlarla gündeme oturan hakem Yunus Yıldırım'ın sezonun geri kalan maçlarında görev alamayacağı konuşuluyor.

Habertürk'ün haberine göre MHK, maçın kaderi ile oynayan Yıldırım'a ligin geri kalan 10 haftasında hiç görev vermeyecek. Geçen yıl FIFA listesinden de çıkartılan Yıldırım'ın artık sadece alt liglerde görevlendirileceği belirtilirken, 1 yıl sonra yaş haddinden dolayı hakemlik yaşamı bitecek olan Yıldırım'ın bu durumu göz önünde bulundurarak hakemlik kariyerine son verebileceği de ifade edildi.

SON YILLARIN EN DÜŞÜK NOTU!

Öte yandan maçın gözlemcisi İlhami Kaplan'ın Yunus Yıldırım'a 7.1'lik bir not verdiği, hakemlik değerlendirmesinde bunun berbat yönetimle eşdeğer görüldüğü belirtilirken, bu notun son yılların en düşük notu olduğu da kaydedildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İşte Yunus Yıldırım'a Verilen Not! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • davutoglu arslan: ftbol seyretmekten artık kimse zevk alamaz hale geldi ülkemizde bu çapsız federsyon başkanı ve aziz yıldırım yüzünden hepimizin ailesinde her takımı tutan bireyler var bunlarıda birbirine düşürüyorlar hakem hatalarından bahsedenler kendi lehrine yapılanları hiç görmüyorlar bide televzyon yorumcuları azizden korkmayın halkıda germeyin hakemlerde bizim insanımz onları bu kadar zorlarsanız yarın maçları yünetecek hakem bulamasınız şansalı diji türk te tutan aziz herhale dijtüke yakışmıyor. 1 2 Yanıtla

Advertisement