İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Graafschap Takımını 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Graafschap Takımını 1-0 Yendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Graafschap Takımını 1-0 Yendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hollanda 1. Lig ekiplerinden de Graafschap ile oynadığı üçüncü hazırlık maçını Enver Cenk Şahin'in golüyle 1-0 kazandı.

24.07.2012 23:50  Güncelleme: 16:50

Hollanda'nın Honderloo Kasabası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, burada Hollanda 1. Lig ekiplerinden de Graafschap ile oynadığı üçüncü hazırlık maçını Enver Cenk Şahin'in golüyle 1-0 kazandı.

Hollanda Kampı'nda yaptığı hazırlık maçlarında Telstar'ı 2-1, Vitesse'yi 1-0 mağlup eden turuncu-lacivertli ekip bir diğer Hollanda temsilcisi de Graafschap'ı da tek golle mağlup ederek üçüncü hazırlık müsabakasından da galip ayrılmasını bildi. Büyükşehir Belediyespor'un golü 44. dakikada Cenk Şahin'den geldi. Maçta görev alan oyuncular şöyle: "Eduardo, Metin Depe (Kemal Tokak), Mahmut (Can Arat), Gökhan Süzen, Rızvan, Zeki, Cihan (Holmen), Cenk Şahin (Taner), Ömer Can (Edin Visça), Doka (İskender), İbrahim (Tevfik)"

Turuncu-lacivertliler, kampın kalan bölümünde, Hollanda'dan AZ Alkmaar ve Heracles, Yunanistan'dan PAOK ve Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Elazığspor ile hazırlık maçları oynayacak ve 1 Ağustos'ta İstanbul'a dönerek sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya hazırlanacak. - ARHNEİM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Graafschap Takımını 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement