Arsenal, İspanyol Alvaro Morata İçin 51 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

Arsenal, İspanyol Alvaro Morata İçin 51 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardı

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Juventus'ta forma giyen Alvaro Morata'nın transferi için 51 milyon Euro'luk teklif yaptı.

18.05.2016 02:41  Güncelleme: 08:43

Tottenham'ın son hafta yaşadığı sürpriz puan kaybıyla İngiltere Ligini ikinci sırada bitiren Arsenal rekor bir transfere imza atmak istiyor. İngiliz ekibi Juventus'un golcüsü Alvaro Morata'yı kadrosuna katmayı hedefliyor. İtalyan basını Arsenal'in İspanyol yıldız için Juvetus'a 51 Milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu yazdı.

JUVE'DEN AYRILIRSA İLK OPSİYON REAL MADRID'DE

Juventus'un bu teklifi kabul etmesi halinde bile transferin gerçekleşmeme ihtimali bulunuyor. İtalyan ekibi Morata'yı transfer ederken eski kulübü Real Madrid İspanyol futbolcunun sözleşmesine Juventus'tan ayrılması durumunda ilk opsiyonun kendilerinde olacağına dair bir madde koydurmuştu.

TURNUVA ÖNCESİ SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Arsene Wenger'in kadrosunda kesinlikle görmek istediği 23 yaşındaki futbolcu ile ilgili EURO 2016 öncesinde daha somut adımların atılacağı vurgulandı.

46 MAÇTA 11 GOL 10 ASİST

Morata, bu sezon Juventus'ta İtalya Ligi, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 46 maçta 11 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

(Sporvadisi.com)

Arsenal, İspanyol Alvaro Morata İçin 51 Milyon Euro\'yu Gözden Çıkardı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Arsenal, İspanyol Alvaro Morata İçin 51 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement