İspanyol Takımları, Riera'nın Peşinde - Son Dakika
Spor

İspanyol Takımları, Riera'nın Peşinde

İspanyol Takımları, Riera\'nın Peşinde

Galatasaray'la yolları ayrılan Albert Riera için 5 İspanyol kulübü sıraya girerken bir de İngiliz takımı talip oldu.

28.01.2014 14:04  Güncelleme: 14:15

Galatasaray'dan sözleşmesi feshedilen Albert Riera için İspanyol kulüpleri kuyruk oluşturdu.

5 İSPANYOL KULÜP PEŞİNDE

Riera için daha şimdiden La Liga'dan beş takımın resmi teklif yaptığı belirtiliyor. Daha önceden Riera'yı renklerine bağlamak isteyen Espanyol, Villareal ve Sevilla takımlarının dışında Real Betis ve Malaga'nın da bu oyuncuya talip olduğu idda edildi.

WEST BROM DA TALİP OLDU

İspanyol sol ayak için İngiltere'nin West Brom takımından da resmi teklif geldiğini hatırlatan gazeteler, eski Galatasaraylı oyuncunun büyük şaşkınlık yaşadığını ve bir iki gün içinde kararını vereceğini belirtti. West Brom'un başına geçen İspanyol teknik adam Pepe Mel'in Riera ile bir telefon görüşmesi yaptığını da ileri süren gazeteler İngiliz kulübün İspanyol oyuncunun istediği ücreti verebileceğine işaret ettiler.

GARANTİ PARA İSTİYOR

Bu arada İspanya'dan gelen haberlere göre Riera'nın İspanyol kulüplerinden imza parası dışında 2 milyon avro garanti para istediği ancak bu ücreti ona talip olan hiçbir kulübün vermeye yanaşmadığı belirtiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İspanyol Takımları, Riera'nın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SİBEL TIRNOVA: RİERA ÇOK İYİ TOP OYNAYABİLİR ÇOĞU ZAMAN OYNUYORDU DA ANCAK KARŞI TAKIM OYUNCUSUNA AŞIRI SERT HAREKETLERİ VAR DI.HERAN TAKIMI 10 KİŞİ BIRAKABİLİR RAKİBİ KÖTÜ SAKATLAYABİLİR Dİ BU YÜZDEN TEK BAŞINA TAKIM KURTARSA DAHİ BEN HİÇ SEVEMEDİM.EKMEĞİNİ AYAKLARIYLA KAZANA OYUNCULAR DAHA DİKKAT ETMEK BENCİL OLMAMAK ZORUNDA ..ALVES DE AYNI SERTLİKLE EMREDE...BU TİP OYUNCULAR BENİM GÖZÜMDE FUTBOL TERÖRÜNÜ SAHAYA YANSITANLAR SIFATINA GİRİYOR VE SEVMİYORUM İYİ Kİ GİTTİ..EMEKLERE GÖZ DİKENLERİN FUTBOLDA İŞİ OLMAMASI GEREKİR... 7 2 Yanıtla

Advertisement