İskenderun Demir Çelikspor - Kocaelispor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

İskenderun Demir Çelikspor - Kocaelispor Maçının Ardından

İskenderun Demir Çelikspor - Kocaelispor Maçının Ardından

Spor Toto2.Lig Beyaz Grup'ta İskenderun Demir Çelikspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Kocaelispor Teknik Direktörü Ekrem Albayrak, "Eski ve yeni futbolcuları bir araya getirerek çıkış yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

05.02.2012 17:21

Spor Toto2. Lig Beyaz Grup'ta İskenderun Demir Çelikspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Kocaelispor Teknik Direktörü Ekrem Albayrak, "Eski ve yeni futbolcuları bir araya getirerek çıkış yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu'nda 3-0 biten karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Albayrak, eski ve yeni futbolculardan karma bir takım oluşturmaları gerektiğini fark ettiklerini belirterek, "Günümüzde değildik, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık ve ümidimiz artmıştı ama bugün çocuklar kötü oynadı. Ara transferin son gününde eski oyuncularımızı takıma monte etmeye çalıştık ama maç eksikleri oldu, tamamlayacağız. Önümüzde bir hafta boşluğumuz var eskilere yenileri biraz karıştırıp daha iyi

bir takım çıkaracağız. Kocaelispor çıkışa geçecektir. Bugün yapamadık ama bundan sonraki maçlarda yapacağız" diye konuştu.

Bu hafta bay takım olduklarını sonraki hafta Altay ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını söyleyen Albayrak, "O maçta bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Bülent Akan da her maça kazanmak için çıktıklarını rakiplerinin ligin ilk ya da son sıralarında olmasının kendileri için önem taşımadığını söyledi. Akan, "İyi hazırlandığımız bir maçtı, rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor iyi oynuyor kötü oynuyor küme düşüyor ilk sırada son sırada biz bunlara takılmıyoruz. Biz her maça ciddiyetle hazırlanıyoruz gördüğünüz gibi 8-10 tane gol kaçırdık. Biraz daha günümüzde olsaydık maçın skoru daha farklı olabilirdi" diye

konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İskenderun Demir Çelikspor - Kocaelispor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement