İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi - Son Dakika
Spor

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

Fenerbahçe'nin devre arasında Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi. Çiftin nikah töreninde şahitliklerini Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ve iş insanı Ethem Sancak yaptı.

17.03.2021 19:55  Güncelleme: 20:25

Gerçekleştirilen törene İrfan Can Kahveci'nin eski takımı Başakşehir'den Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da katıldı.

MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ve iş insanı Ethem Sancak yaptı. Çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra nikah törenine; Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, teknik direktör Erol Bulut, teknik ve idari kadro ile futbolcular katıldı.

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

FENERBAHÇE'YE İMZASINDA DA YANINDAYDI

Gözde Doyran, başarılı futbolcunun ara transfer döneminde de Fenerbahçe'ye imza attığı sırada yanında yer almıştı. Doyran, FB TV mikrofonuna ''Çok mutluyum, İrfan ile gurur duyuyorum'' şeklinde konuşmuştu.

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi
İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

Son Dakika Spor İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali yaşar: kahve acı gelmiş herhalde..şimdiye kadar fener için hiçbir şey yapmadı..iyi ki galatasaray olarak almadık bunu.iyi bir paraya fenere yolladı FATİH hocam 40 13 Yanıtla
  • memedim: aynen kardeşim fenerin el attığı her işte bi sorun çıkıyor boşver bizim yıldız oyuncularımız yeter 3 4 Yanıtla
  • ALİ: KURU KAHVE ÇIKTI BU GEREKSİZDE ELİNDE PATLADI FENEVİN 5 1 Yanıtla
  • Volkan01 : Vay be taraftarın içi kan ağlasın siz düğün yapın biraz erteleseydiniz bari 0 1 Yanıtla

Advertisement