Inter Vidic'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Inter Vidic'i İstiyor

Inter Vidic\'i İstiyor

Sezon sonu için Nemanja Vidic’i transfer etmek isteyen Inter’de başkan Erick Thohir temsilcisini görüşmeleri yürütmek için İngiltere’ye gönderdi.

05.02.2014 00:22

Thohir'e yaylım ateşi

Ocak ayı transfer dönemini beklentilerin aksine sessiz geçiren ve son gün Lazio'dan Hernanes'i transfer ederek takımı güçlendiren Inter, transfer bombardımanı için sezon sonunu bekliyor.

Bu sezonu bir geçiş dönemi olarak adlandıran ve yazın boşa çıkacak oyuncularla birlikte daha geniş bir havuzdan oyuncu seçmek istediğini daha önce dile getiren Inter Başkanı Erick Thohir, temsilcisini İngiltere'ye göndererek Manchester United oyuncusu Nemanja Vidic için temaslara da resmen başlamış oldu.

İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi bu yaz bitecek olan Vidic'le ilgili çok ciddi olan Inter, Tuttosport'un haberine göre Sırp savunma oyuncusuyla ilk teması gerçekleştirdi.

Nemanja Vidic'in menajerinin Ocak ayında yaptığı açıklamada savunma oyuncusunun Manchester United'da devam etme şansının çok düşük olduğunu belirtmesiyle birlikte özellikle içinde Fiorentina'nın da bulunduğu Serie A kulüpleri Vidic için büyük bir yarışa girebilir.

Fakat Torino kaynaklı gazeteye göre Inter, Nemanja Vidic'e önereceği 3 yıllık kontrat ve Manchester United'ın verdiği maaşın aynısını teklif ederek rakiplerinin önüne geçebilir. Kesenin ağzını yaz transfer dönemi için açması beklenen Inter'in Vidic'le verdiği sinyal, Haziran ayıyla birlikte İtalya'da havaların fazlasıyla ısınacağını gösteriyor olabilir.

Bu sezon Premier League'de Manchester United formasıyla 15 maça çıkan Nemanja Vidic, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta mücadele etmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Inter Vidic'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement