Inter Kalecisi Handanovic'ten İtiraf! - Son Dakika
Spor

Inter Kalecisi Handanovic'ten İtiraf!

Inter Kalecisi Handanovic\'ten İtiraf!

Serie A'da beraberliklere abone olan Inter'de, büyük bir hataya imza atarak takımını belki de galibiyetten eden kaleci Samir Handanovic sorumluluğu üstüne almaktan kaçınmadı.

09.12.2013 12:45

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada iki kez geriye düşen Inter, sahadan 3-3'lük sonuçla ayrılarak 15. hafta sonunda 7. beraberliğini almıştı.

Karşılaşmanın 44. dakikasında Rodrigo Palacio'nun golüyle skoru 1-1'e getirip soyunma odasına mutlu gitmenin hesaplarını yapan Inter, 45+1'de ise Handanovic'in altından kaçırdığı topu Marco Parolo'nun çizgi üstünde gol yapmasıyla şoka girmişti.

Parma'nın 60. dakikada skoru 3-3'e getiren golünde de donup kalan Sloven kaleci Samir Handanovic, Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bu tip hatalar herkesin başına gelebilir. Korner olmasını engellemeye çalıştım ancak maalesef topu altımdan kaçırdım ve golü yedik. Çok üzgünüm ve beraberliğin sorumlusu benim. O gol maçın gidişini değiştirdi ve galibiyeti kaçırmamıza neden oldum. Tüm takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum."

Bu sonucun ardından lidere Juventus'un 12 puan gerisine düşen Inter, böylelikle Mayıs 1999'dan beri kendi evinde yenilmediği Parma önündeki serisini 15 maça çıkartmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Inter Kalecisi Handanovic'ten İtiraf! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement