İngiltere - Honduras Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı İzle Canlı Anlatım - Son Dakika
Spor

İngiltere - Honduras Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı İzle Canlı Anlatım

İngiltere - Honduras Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı İzle Canlı Anlatım

İngiltere - Honduras maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

07.06.2014 22:08

İngiltere - Honduras maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı izle canlı anlatım İngiltere - Honduras maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı izle canlı anlatım İngiltere - Honduras maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı izle canlı anlatım

2014 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına az bir süre kala takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan iki takım, İngiltere Honduras, bu akşam hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. İngiltere Honduras karşılaşmasına İngiltere favori olarak çıkıyor. Honduras Dünya Kupası öncesinde yaptığı hazırlık karşılaşmalarından istediği sonuçları almayı başaramıyor. İngiltere Milli Takımı'nda Rooney, Gerard, Lampard, Sturidge gibi önemli yıldızlar yer alıyor. Honduras Milli Takımı'nın kadrosu ise İngilizlere göre daha mütevazi... İskoçya şampiiyonu Celtic'ten Emilio Izaguirre, Hull City'den Maynor Figueroa ve Aderlecht formasını giyen Andy Najar Honduras'ın öne çıkan isimleri. İngiltere Milli Takımı'nı Roy Hodgson, Honduras Milli Takımı'nı ise Luis Suarez çalıştırıyor. Sun Life Stadyumu'nda oynanacak İngiltere Honduras karşılaşması saat 23.45'te başlayacak.

İngiltere Honduras karşılaşmasından önce oynadığı üç hazırlık karşılaşmasının ikisini kazandı, birinde ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. İngiltere Danimarka'yı Sturidge'nin golleriyle 2-0, Peru'yu Sturidge, Cahill ve Jagielka'nın golleriyle 3-0, kazandı. Ekvador ile oynadığı karşılaşma ise 2-2 berabere sona erdi. Bu maçta İngiltere'nin gollerini Lambert ve Rooney kaydetti.

Honduras ise Venezüela ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 Bengtson ve Palacios'un golleriyle kazandı. Ardından oynadığı Türkiye karşılaşmasını 2-0 kaybeden Honduras, son olarak ise İsrail'e 4-2 mağlup oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiltere - Honduras Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı İzle Canlı Anlatım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement