Galatasaray, Joel Campbell İçin Teklif Yaptı, Cevap Bekliyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Joel Campbell İçin Teklif Yaptı, Cevap Bekliyor

Golcü Gomis'e imza attırması an meselesi olan Galatasaray, Joel Campbell için de Arsenal'a teklif yaptı. Sarı-kırmızılılar, iki savunma oyuncusuyla da görüşüyor.

05.06.2017 09:20  Güncelleme: 13:47

Galatasaray büyük bir hayal kırıklığı yaratan sezonun sona ermesinin ardından gözünü transfere dikti... Kadroda önemli bir revizyon yapacak olan Sarı-Kırmızılılar, sezonun erken açılacak olmasından dolayı transferde bir an önce sonuç almak istiyor. Yönetim bu nedenle kısa süre içinde anlaşma sağladığı isimleri açıklayacak. Her konuda anlaşılan Bafetimbi Gomis'in artık Galatasaray'la sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor. 31 yaşındaki Fransız forvetle tüm pürüzleri gideren yönetim, Swansea City ile de bu hafta içinde anlaşmayı sağlayacak ve transfer resmen açıklanacak.

STOPERDE SON KARARI TUDOR VERECEK

Yönetim ayrıca stoper ve kanat oyuncu transferini de kısa sürede bitirmek istiyor. Takvim'in haberine göre; sezonu Sporting'de kiralık geçiren Joel Campbell için Arsenal'e teklif yapan ve yanıt bekleyen Sarı-Kırmızılılar, stoper için de iki aday belirlemiş durumda. Yönetim, Napoli'de oynayan Vlad Chiriches ve Tottenham'lı Kevin Wimmer'den birisini seçecek. Bu konuda son kararı teknik direktör Tudor verecek.

Galatasaray, Joel Campbell İçin Teklif Yaptı, Cevap Bekliyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Joel Campbell İçin Teklif Yaptı, Cevap Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement