İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika
Spor

İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası Heyecanı

İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası Heyecanı

Derince Belediyesi'nin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası, Derince Spor Salonu'nda gerçekleşti. 9 ilden 23 takımın katıldığı şampiyonada 250 sporcu, 12 sıklette dereceye girmek için mücadele etti. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel de şampiyonayı takip etti. Dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

31.10.2023 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derince Belediyesi'nin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu.

Derince Spor Salonunda gerçekleşen İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası müsabakaları yoğun katılımla yapıldı. 9 ilden 23 takımın iştirakiyle düzenlenen şampiyonaya katılan 250 sporcu 12 sıklette dereceye girmek için mücadele etti. Derince Belediyesi'nin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği şampiyonayı Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel de takip ederek, sporcuları yalnız bırakmadı. Programda konuşma yapan Başkan Aygün, sportif faaliyetleri daima desteklediklerini ifade etti. Şampiyanoda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İller Arası Cumhuriyet Kupası U-13 Serbest Güreş Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement