İlklerin Gecesi - Son Dakika
Spor

İlklerin Gecesi

İlklerin Gecesi

Mircea Lucescu yeni kadrosunun nasıl olacağının sinyallerini İran maçında verirken, Serkan Kırıntılı ve Tarkan Serbest ilk kez ay-yıldızlı formayı giydi.

29.05.2018 02:50

A Milli Futbol Takımı, İran'ı 2-1 devirirken kadrodaki revizyon da gözlerden kaçmadı. Gelecek dönemin kadrosunu kurmak için düğmeye basan Teknik Direktör Mircea Lucescu, genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkarken, iki futbolcunun da ilk kez ay-yıldızlı formayı giymesini sağladı.

Sakatlığı süren Volkan Babacan'ın kadrodan çıkarılmasının ardından kaleye geçen Serkan Kırıntılı, "Milli formayı ilk kez giymek büyük gurur, büyük onur. Her futbolcu bunu tatmalı" dedi. Maç boyunca başarılı bir performans ortaya koyan ve İranlı futbolculara uzatmada attıkları gole kadar geçit vermeyen tecrübeli file bekçisi, "Elimden geleni yaptım. Ufak tefek hatalar oldu, artık onları da görmezden gelsinler" ifadelerini kullandı.

Milli takımda ikinci yarıda oyuna giren Tarkan Serbest de ay-yıldızlı formayla ilk maçına çıktı. İlk kez aday kadroya davet edilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, karşılaşmanın 78. dakikasında Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil oldu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İlklerin Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement