İDO'dan Bursaspor'a Destek - Son Dakika
Spor

İDO'dan Bursaspor'a Destek

İDO\'dan Bursaspor\'a Destek

Marmara'nın en hızlı ve konforlu ulaşım çözümlerini sunan İDO, Bursaspor'a sponsor oldu.

20.09.2012 13:35

Bursa'ya ve spora verdiği önemi sponsorluk desteğiyle bir kez daha ortaya koyan İDO, Bursaspor'un Resmi Seyahat Sponsoru olarak kulübe katkı sağladı. Bursaspor takım şortlarında 2012-2013 sezonunda İDO adı ve logosu yer alacak.

İDO, Bursa şehrine ve spora verdiği desteği Bursaspor'un "Resmi Seyahat Sponsoru" olarak bir kez daha ortaya koydu. İki taraf arasındaki sponsorluk anlaşması, İDO CEO'su Önder Sezgi, Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu ve Bursasporlu futbolcu ile idarecilerin katıldığı bir törenle Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde imzalandı.

Önder Sezgi imza töreninde yaptığı açıklamada, "İDO için çok önemli olan Bursa'da bu tarz bir sponsorluğa imza atarak hem Bursalılara hem de spora verdiğimiz değer ve önemi bir kez daha ortaya koymak istedik. Bursaspor önemli başarılara imza atmış, dört büyüklerin ardından şampiyonluk ipini göğüslemiş büyük bir kulübümüz. Bu başarıların devam etmesine ve Bursaspor markasının güçlenmesine, dileriz, Bursa'ya birçok anlamda hizmet vermeye çalışan İDO olarak bizim de bir katkımız olacaktır" dedi.

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu ise "Bursaspor'un başarısı için tüm olanakları seferber ederek çalışmalarını sürdürdüklerini" belirterek şunları söyledi: "Bursaspor nitelikli ve kendini dünya çapında kanıtlamış firmalarla işbirlikleri gerçekleştiriyor. Bugünkü anlaşma da bunun önemli bir örneği. İDO gibi dünya çapında bir marka ile yaptığımız bu işbirliğinden çok memnunuz. Uzun süreli bir işbirliği hedefliyoruz."

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aydın da İDO ve Bursaspor arasındaki bu anlaşmanın henüz sadece bir başlangıç olduğunu söyleyerek "İDO ve Bursaspor markalarını bundan sonra hep birlikte görmek istiyoruz" dedi.

Toplantı sonrasında Bursaspor yöneticileri İDO CEO'su Önder Sezgi'ye adına düzenlenmiş ve Bursaspor oyuncuları tarafından imzalanmış bir forma hediye etti.

İDO ile Bursaspor arasındaki sponsorluk anlaşması çerçevesinde, İDO Bursaspor'a nakdi desteğin yanı sıra ücretsiz İDO seferleri kullanım hakkı verirken, İDO reklamlarının Bursaspor takım şortunda, Bursa Atatürk Stadyumu sahası çevresinde yer alan LED ekranlarda, yine stadyumdaki Skorbord çevresinde, basın panosu ve röportaj panolarında, Bursaspor Dergisi ile Bursaspor Web sitesinde yer alması konusunda anlaşmaya varıldı. Ayrıca iki taraf, sosyal iletişim platformlarında ortak aktiviteler yapma konusunda da anlaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor İDO'dan Bursaspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement