İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a: Elini Zemzemle Yıkasa Sıkmam - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a: Elini Zemzemle Yıkasa Sıkmam

İbrahim Hacıosmanoğlu\'ndan Yıldırım\'a: Elini Zemzemle Yıkasa Sıkmam

Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile hiçbir şart halinde barışmayacaklarını söyledi.

06.09.2014 11:06  Güncelleme: 15:24

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şunları söyledi: "Kabahat onda değil, onu konuşturanlarda. Benim olduğum yerde bulunamaz. Elini zemzemle yıkasa sıkmam. 'Süleyman Seba Sezonu' diyeceksin kirliliğe göz yumacaksın."

"AZİZ YILDIRIM'A SAYGISIZLIK YAPILDI" DEMİŞTİ

Yakın geçmişte Yıldırım, Sabiha Gökçen'de bir Trabzonspor taraftarı ile tartışmış, Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım'a yapılan yanlış." ifadesini kullanarak Fenerbahçe başkanına yapılanı saygısızlık olarak değerlendirmişti.. Yıldırım da dün "Samimiyete bakıyorum. Yeniden yargılama olacak, adalet mutlaka sağlanacak. Sonra dost kalabilenler birbirinin elini sıkacak." açıklamasını yaptı.

"TÜRK FUTBOLUNU KİRLETENLER BELLİ"

Ancak Hacıosmanoğlu Fotomaç'a verdiği demeçle işlerin düzelmediğini açıkladı. Bordo mavili başkan "Bir kulüp başkanına yakışan sorulara adam gibi cevap vermektir. Taraftarımızın 'Şike yapmaya utanmıyor musunuz?' sorusu az bile olmuş. Ben sadece bir kulüp başkanının böylesine kötü bir durumda kalmasına üzüldüğümü söyledim. Sonuçta koca bir camiayı temsil ediyor. Türk futbolunu kirletenler belli. Bunlar futbolumuzdan acilen temizlenmelidir." ifadelerini kullandı.

"KABAHAT BU ŞAHSI KONUŞTURANDA"

Aziz Yıldırım'ın elini dahi sıkmayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Kabahat, bu şahsı konuşturanda. Çıkmışlar 'Süleyman Seba Sezonu' diyorlar. Önce futbolumuzdaki pislikleri temizlesinler. Pislikleri halının altına süpürenler Seba'nın adamlığının yanından bile geçemez. Hem 'Seba' diyeceksiniz, hem de pisliklere göz yumacaksınız, olmaz." dedi.

"PİSLİKLER AYNEN DEVAM EDER"

TFF'nin genel tutumunu da eleştiren başkan, ortamın daha kötü işler için de müsait olduğundan dem vurmak için "Bu anlayışla Türk futbolundaki pislikler aynen devam eder. Mahkemenin şike kararı ortada, ama siz susuyorsunuz, gerekeni yapmıyorsunuz. Öyle olunca da bu şahıslar konuşuyor. Bizim mücadelemiz hukuk çerçevesinde sonuna kadar devam edecek. Temiz Türk futbolunun paydaşlarının hâlâ bu kirli düzeni yıkma konusunda umutları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a: Elini Zemzemle Yıkasa Sıkmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement