Honda İtalya'ya İner İnmez Konuştu - Son Dakika
Spor

Honda İtalya'ya İner İnmez Konuştu

Honda İtalya\'ya İner İnmez Konuştu

Milan'ın yeni transferi Honda, İtalya'ya gelirken Nakata ile konuşmadığını ancak Inter'de forma giyen Yuto Nagatomo'nun fikrini aldığını söyledi.

04.01.2014 23:00  Güncelleme: 23:10

Milan'ın yeni transferi Keisuke Honda, İtalya'ya gelirken Nakata ile konuşmadığını ancak Inter'de forma giyen vatandaşı Yuto Nagatomo'nun fikrini aldığını söyledi.

Milan TV'ye konuşan Honda, "Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmaktan çok mutlyum. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Takıma çok şey katabileceğimi düşünüyorum. Bu gerçekten rüya gibi. Milan'ı çocukluktan beri takip ederim ve benim için her zaman efsane bir takımdır." şeklinde konuştu.

Japon oyuncu, transferinde vatandaşına danıştığını, "Nakata ile konuşmadım. Arkadaşım olan Nagatomo ile görüştüm. Bana Milan ve İtalya futbolu ile ilgili iyi şeyler anlattı. Futbol benim hayatım. Bulduğum pozisyonları gole çevirerek takıma yardımcı olmak istiyorum." ifadelerini ile dile getirdi.

Hangi mevkide oynayacağından da bahseden 27 yaşındaki futbolcu, "Seçtiğim özel bir yer yok. Ama atak bir oyun sergilemek istiyorum. Bütün İtalyan oyuncuları biliyorum. Konfederasyon Kupası'nda onlara karşı oynadım. Taraftarların beni beklmesinden dolayı çok mutluyum." sözlerini kullandı.

CSKA Moskova'dan Milan'a transfer olan Honda, 2010 yılından bu yana Rus ekibinin formasını giyiyordu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Honda İtalya'ya İner İnmez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement