Honda 3 Ocak'ta Milan'da - Son Dakika
Spor

Honda 3 Ocak'ta Milan'da

Honda 3 Ocak\'ta Milan\'da

İtalya’dan gelen haberlere göre CSKA Moskova’nın yıldızı Keisuke Honda yeni yılla birlikte Milan’da forma giymeye başlayacak.

11.12.2013 16:06

İtalya basınında çıkan haberlere göre Milan'ın uzun bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Keisuke Honda transferinde kırmızı-siyahlılar için mutlu son oldukça yakın.

CSKA Moskova'yla olan sözleşmesi bu ay sonunda bitecek ve sonrasında da serbest kalacak olan Keisuke Honda'yla uzun bir süredir irtibatta olan Milan'ın yeni yılda, 3 Ocak tarihiyle birlikte oyuncuyu İtalya'ya getireceği belirtiliyor.

Yaklaşık bir yıldır Milan'ın gündeminde olan ve İtalyan kulübünün bonservisiyle birlikte transfer etmek için CSKA Moskova'ya bu yaz yaptığı teklifin Ruslar tarafından reddedildiği Keisuke Honda'nın bedelsiz bir şekilde Milano ekibine transfer olması kulübün içinde bulunduğu ekonomik kriz itibarıyla da oldukça faydalı bir transfer olacak.

Honda'nın gelişiyle birlikte hücum rotasyonu biraz daha genişleyecek olan Milan'da kadroya girmesi bir miktar daha zorlaşacak isimlerden M'Baye Niang ve Riccardo Saponara gibi isimlerin kiralık olarak başka takımlara gönderilmesinin gündeme gelmesi bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Honda 3 Ocak'ta Milan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement