Hollanda Basını: Sneijder'in Golü Şike mi Değil Mi? - Son Dakika
Spor

Hollanda Basını: Sneijder'in Golü Şike mi Değil Mi?

Hollanda Basını: Sneijder\'in Golü Şike mi Değil Mi?

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in attığı golle ilgili tartışmalar Hollanda'ya uzandı, basın, okurlarına "Şike mi değil mi?" diye sordu.

17.05.2015 12:58  Güncelleme: 16:15

Wesley Sneijder'in Gençlerbirliği karşısında kaydettiği golle ilgili çıkan tartışmalar Hollanda'ya kadar uzandı.

Galatasaraylı yıldız karşılaşmanın 67. dakikasında gerçekleştirdiği vuruşla fileleri bulmuş, bazı yorumcular kalecinin topa doğru uzandığı pozisyonda elini çekip çekmediğini sorgulamıştı.

"NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?"

Fcupdate.nl sitesinde Sneijder'in attığı golle ilgili Türkiye'de tartışma çıktığı belirtildi. Kalecinin elini çekip çekmediği, golün görüntüsü eşliğinde okuyuculara sorulurken "Ne düşünüyorsunuz, şike mi, değil mi?" ifadesi kullanıldı.

İSPANYOLLAR: KALECİ ART NİYETLİ

İspanyolların dünyaca ünlü gazetesi Marca, internet baskısında golün görüntülerini yayınlayarak ülkede yaşayan futbolseverlere "Kaleci Kaplan Sneijder'in golünü bilerek mi tutmak istemedi ?" sorusu yöneltti.

Gazete Ferhat Kaplan'ın hareketinin polemiğe açık olduğunu da ileri sürerek okuyuculara "Kararı siz verin" yorumu yaptı. Marca gazetesi ayrıca "Gençlerbirliği karşısında alınan tartışmaya açık bu galibiyetin Galatasaray'ın şampiyonluğunu hemen hemen garanti etmesine yetti" sözleri etti.

Bu arada Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasındaki görüntülerin İspanya'da yayınlanması ile birlikte yorum köşelerine görüşlerini belirten ispanyolların çoğunluğu Ferhat Kaplan'ın pozisyonunda art niyet olduğuna karar verdiler.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hollanda Basını: Sneijder'in Golü Şike mi Değil Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • vatansever: Fenerliler konuşmasın şikeden bahsediliyorsa eger 159 18 Yanıtla
  • veli: Arkadaslar bu galatasarayin geleneginde var bu sezon kacinci boyle aldigi mac ben sayamadim.abdurrahim albayrak bu isleri organize eden adamdir ne zaman galatasarayda yonetici olsa boyle tuhaf maclar oynanir.birde kimse kimseyi kandirmasin bu ulkede sikeyi en iyi yapan takim galatasaraydir.basin ellerinde oldugundan boyle isler hic konusulmaz. 12 19 Yanıtla
  • ..: Istediklerini yazsınlar gs liler rahattır . Sikeymis peh 13 14 Yanıtla
  • vatansever: GS nin herzaman başvurduğu bir yol. Normaldir. Birde başkalarına. Pislik atarlar. , kendi pisliklerini. Temizleyemiyorlar. Çünkü 14 12 Yanıtla
  • lütfi: Çok kmik yorumlar şike mike yok 20 4 Yanıtla
  • Mantıklı : 3 temmuza şike diyenler bu ne 16 8 Yanıtla
  • cv: Türk futboluna şikeyi getiren takım gs dir 12 11 Yanıtla
  • taraftar: Ispanyollar bile görmüş siz neyden bahsediyorsunuz kaleci art niyetli tabiki gs ye helal alin boyle sampiyonlugu kutlayin 15 7 Yanıtla
  • tarafsiz.: Bir gs li olarak kessinlikle sike 12 10 Yanıtla
  • ...: Bu ulkede sikeyi Cüm bam bem baslatmistir. Buz gibi şike. Yuh bu maca sike yok diyene. Gör bunu UEFA. 18 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement