Hedef Tahtasındaki Adam! - Son Dakika
Spor

Hedef Tahtasındaki Adam!

Hedef Tahtasındaki Adam!

HABER.Eray Emin Aydemir eraya@sporx.com Spor Toto Süper Lig'de 19 hafta sonunda 3.sırada bulunan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider tamamlayan Beşiktaş'ın golcülerden yana yüzü gülmüyor.

10.01.2012 12:25

HABER: Eray Emin Aydemir

eraya@sporx.com

Spor Toto Süper Lig'de 19 hafta sonunda 3. sırada bulunan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider tamamlayan Beşiktaş'ın golcülerden yana yüzü gülmüyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında siyah beyazlı forma ile tanışan ve geldiği günden beri taraftarların büyük patlama yapmasını beklediği Portekizli golcü Almeida, sergilediği performans ile adeta saç baş yolduruyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak UEFA Avrupa Ligi'nde İstanbul'da oynanan Maccabi Tel Aviv maçında sakatlanan 27 yaşındaki forvet oyuncusu, sakatlıktan dönmesinin ardından bir türlü eski formuna kavuşamadı.

Ligde ilk yarının son haftasında Karabükspor maçında uzun bir aradan sonra fileleri havalandıran Portekizli forvet, ikinci devrenin açılış maçı olan Eskişehirspor ve siyah beyazlı ekibin iki puan kaybettiği Ankaragücü maçında durağan futboluyla beraber girdiği pozisyonları değerlendirememesi sebebiyle taraftarların ve otoriteler tarafından eleştirildi.

Kendisinden daha az forma giyen Mustafa Pektemek 6 kez rakip fileleri sallarken 12 maçta forma giyen Almeida'nın 3 golde kalması ve Portekizli futbolcunun Fransız basınına Marsilya ile ilgili yaptığı açıklamalar "Almeida ile yollar ayrılıyor" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ayrıca Almeida'nın "Marsilya'da oynayabilirim" sözleri taraftar forumlarında tartışmaya açılırken, Beşiktaşlı taraftarların oyuncu ile yolların ayrılması konusunda görüş birliğine varmışçasına fikir belirtmeleride dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon 2 Milyon Euro'ya devre arasında Beşiktaş'a gelen Almeida'nın Beşiktaş karnesi

Süper Lig UEFA Türkiye Kupası 2010 - 2011 12 Maç - 4 Gol 2 Maç - Gol yok 6 Maç - 4 Gol 2011 - 2012 12 Maç - 3 Gol 6 Maç - 3 Gol - TOPLAM 24 Maç - 7 Gol 8 Maç - 3 Gol 6 Maç - 4 Gol

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Hedef Tahtasındaki Adam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement