Hebun Alipınarspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Hebun Alipınarspor'da Hedef Şampiyonluk

Hebun Alipınarspor\'da Hedef Şampiyonluk

Diyarbakır Süper Amatör Lig'de ilk devrede tüm maçlarını kazanan Hebun Alipınarspor adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor.

13.01.2015 17:46

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de ilk devrede oynadığı 13 maçın tamamını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Hebun Alipınarspor, devre arası hazırlıklarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Berat Kaya, hedeflerini anlatırken, "Sezon sonunda bu ligde şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 2 Diyarbakır takımından biriyle oynayacağımız baraj maçını kazanarak bir üst lige yükselmek istiyoruz. Bu anlamda devre arası hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de ilk devrede oynadığı 13 maçın tamamını kazanarak 39 puanla zirvede yalnız kalan Hebun Alipınarspor, rakip kalelere attığı 42 gole karşılık kendi ağlarında ise sadece 2 gol gördü. İlk devreyi 39 puan ve +40 gol averajıyla kapatan Hebun Alipınarspor böylece ulaşılması güç bir başarıya da imza attı.

Hebun Alipınarspor Kulüp Başkanı Berat Kaya, en büyük arzularının sezon sonunda takımı bir üst lige çıkartmak olduğunu söyledi. Hedeflerine ulaşma yolunda her türlü fedakarlığı yaptığına işaret eden Kaya, "Sezon başında çok güçlü bir ekip kurduk. Zaten oynadığımız maçların tamamını kazanarak ve yediğimiz 2 gole karşılık rakip kalelere attığımız 42 golle bunu ispatladık. Sezon sonunda bu ligde şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 2 Diyarbakır takımından biriyle oynayacağımız baraj maçını kazanarak bir üst lige yükselmek istiyoruz. Bu anlamda devre arası hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz. Bu amaç ve hedef çerçevesinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz ve hedefe varma konusunda teknik heyetimize ve sporcularımıza sonsuz güveniyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Hebun Alipınarspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement