Chelsea, Hazard'a Yıllık 13 Milyon Euro Teklif Edecek - Son Dakika
Spor

Chelsea, Hazard'a Yıllık 13 Milyon Euro Teklif Edecek

Chelsea, Hazard\'a Yıllık 13 Milyon Euro Teklif Edecek

Belçikalı yıldız Eden Hazard, Chelsea'nin yıllık 13 milyon Euro'luk teklifini kabul ederse Fabregas'ı geride bırakarak kulüp tarihine geçecek.

15.09.2014 18:47  Güncelleme: 19:04

Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, yeni imzalayacağı sözleşme ile Londra kulübünün tarihe geçmeye hazırlanıyor. Goal'ün özel haberine göre Stamford Bridge ekibi, Belçikalıya haftalık 250 bin (Yıllık 13 milyon) Euro artı bonus teklif edecek. Bu yeni sözleşme ile Hazard, Fabregas'ı geride bırakarak kulüp tarihine geçecek.

ÖDÜLLENDİRECEK

Portekizli teknik adam Jose Mourinho zaman zaman 23 yaşındaki yıldızı eleştiren açıklamalar yapmasına karşın bu seneye çok iyi başlayan Belçikalıyı ödüllendirmek adına böyle bir yolu seçtiği ifade ediliyor.

İSMİ PSG İLE ANILIYOR

Mevcut sözleşmesi 2017'ye kadar devam ederken, Paris Saint-Germain ile ismi anılmaya başlamasından bu yana Chelsea yönetimi Belçikalı'yla pazarlıklara başladı.

"CHELSEA'DE KALMAK İSTİYORUM"

Kulüpteki geleceğiyle ilgili konuşan Hazard, "Chelsea'de kalacağıma eminim. Elbette futbolda her an her şey olabilir ancak burada kalmak istiyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor ve şimdilik her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea, Hazard'a Yıllık 13 Milyon Euro Teklif Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement