Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan "İstifa" Açıklaması - Son Dakika
Spor

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan "İstifa" Açıklaması

Hayrettin Hacısalihoğlu\'ndan "İstifa" Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Eğer kulübe faydamız olacak, bulunmamız katkı sağlayacaksa görevde oluruz." dedi.

16.08.2018 17:05

Hayrettin Hacısalihoğlu, kendisi ve kulüp genel koordinatörü Özkan  Sümer'in istifası konusundaki söylemlere ilişkin AA muhabirine açıklamada  bulundu.
Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Biz artık kulübe faydamız olacak, bulunmamız  bir katkı sağlayacaksak görevde oluruz, yoksa olmayız. Bu görevlerde epeyce bir  müddet bulunduk. Yalnızca heves ve hırsla burada bulunmam. Bir faydamız, katkımız  olacaksa, bize ihtiyaç varsa oluruz." değerlendirmesini yaptı.
Genel koordinatör Özkan Sümer'in istifa ettiği yönündeki haberlerle  ilgili de Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
"Maalesef geçmişe dayalı bazı olumsuzluklar sonucu kulübümüzde  birtakım rahatsızlıklar oluşmuştur. Özkan hocamız da rahatsızlık hissedenlerden  birisidir. Kendisi ile bu konular görüşülüp konuşulup bir yol haritası çizilir.  Bu, devam edip ya da etmeyeceği anlamı taşımaz. Özkan Sümer, bu kulübün önemli  değerlerinden biridir. Benim bu kulübe gerçek anlamda hizmet etmiş herkese  saygım, sevgim vardır. Kendisini çok severim."
Hacısalihoğlu, Sümer'in Zeki Yavru'nun transferine ilişkin  rahatsızlığı olduğu şeklinde iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını belirterek,  "Bu konu ile kendisinin hiçbir ilgisi olmamıştır." ifadesini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan 'İstifa' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement