Hasan Şaş: G.Saray'a Rakip Olmak İçin Büyük Kupaların Alınması Gerek - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: G.Saray'a Rakip Olmak İçin Büyük Kupaların Alınması Gerek

Eski Galatasaraylı Hasan Şaş katıldığı panelde, "Galatasaray, Türkiye'nin bir numaralı kulübüdür. Avrupa Kupaları'nı kazanan takımlar bizimle boy ölçüşebilir." dedi.

27.12.2016 19:05

Galatasaray Kulübü tarihinde önemli yer tutan futbolcuların giydikleri formalar, yeniden sarı-kırmızılı taraftarların beğenisine sunuldu. Türk Telekom Arena'da gerçekleşen "Tarih Yazan Formalar" lansmanında, Cevad Prekazi, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Necati Ateş'in bir zamanlar terlettikleri formalar tanıtıldı. Lansmana, Cevad Prekazi, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Necati Ateş'in yanı sıra, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Genel Müdürü Ali Öğüdücü de katıldı.

HASAN ŞAŞ: TÜRKİYE'NİN BİR NUMARALI KULÜBÜ

Hasan Şaş ise, böyle büyük bir kulüpte oynamanın kendisinin en büyük hayali olduğunu söyleyerek, "Küçükken de beni Galatasaray'lı yapan Prekazi idi. Ona hayranlığımı hiçbir zaman gizlemedim. O günden bu güne hala heyecanımı yaşıyorum. Bu kulübün bir parçası olmaktan gerçekten büyük gurur duyuyorum. Galatasaray Türkiye'nin bir numaralı kulübüdür. Herkes dev kupaları kazanınca bizimle boy ölçüşebilir" dedi.

Hasan Şaş: G.Saray\'a Rakip Olmak İçin Büyük Kupaların Alınması Gerek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: G.Saray'a Rakip Olmak İçin Büyük Kupaların Alınması Gerek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement