Hasan Kartal'dan, yabancı hoca ile çalışacak TFF'ye büyük gönderme - Son Dakika
Spor

Hasan Kartal'dan, yabancı hoca ile çalışacak TFF'ye büyük gönderme

Bu sezon başında Rizespor'daki görevinden ayrılan Hasan Kartal, TFF'nin yabancı hoca tercihini ağır bir dille eleştirdi. Kartal, "Keşke birkaç yönetim kurulu üyesini dışarıdan alsak. Kesin başarılı oluruz" dedi.

19.09.2021 14:27  Güncelleme: 14:31

TFF'nin Milli Takım için prensipte anlaşmaya vardığı Stefan Kuntz ismine tepki yağıyor. Son olarak Rizespor'un eski başkanı Hasan Kartal, bu konuda ağır bir gönderme yaptı.

Rizespor eski başkanı Hasan Kartal, yabancı hoca ile çalışacak TFF'ye büyük gönderme yaptı

"KESİN BAŞARILI OLURUZ"

Hasan Kartal, "TFF, Milli Takım hocamızı dışarıdan aldı. Aslında birkaç tane de federasyon yönetim kurulu üyesini dışarıdan alsak kesin başarılı oluruz" açıklamasında bulundu.

Hasan Kartal\'dan, yabancı hoca ile çalışacak TFF\'ye büyük gönderme

Son Dakika Spor Hasan Kartal'dan, yabancı hoca ile çalışacak TFF'ye büyük gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Turgut AYÇETİN: Katılmıyorum yabancı hoca daha faydalı, FB li hoca gelip FB lileri TS li hoca gelip TS lileri milli takıma alıyor tüm yerli hocalar aynı. Yabancı hoca gelsin hatta tüm teknik ekibi tercümanı dahi yabancı olsun sadece işlerini yapsınlar , bazıları gibi federasyonun kararlarına müdahale edeceğim derken saçmalamasınlar 3 2 Yanıtla
  • Ali Ali: Aslında olabilir 3 yıllık bir dönem için tff başkanı ve yönetimi alman olsa , hakemlerin süper lig kadrosu alman olsa , yerli teknik trektor 3 yıl yasak olsa , ama yabancı kuralı sadece 3 olsa . 3 yıl sonra bakarız duruma biseyler düzeldi ise devam yok gelişmiyor bizde bisey o zaman dön eskiye , nede olsa unutkan bir milletiz sonuçta, histerik unutkanlık milli ve yerli hastalığımız.... 0 0 Yanıtla

Advertisement