Hani'de Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Hani'de Voleybol Turnuvası Başladı

Hani\'de Voleybol Turnuvası Başladı

Diyarbakır'ın Hani ilçe Kaymakamlığı, tarafından organize edilen "Hani İlçesi Kurumlar Arası Voleybol" müsabakaları başladı.

22.04.2014 14:43

Diyarbakır'ın Hani İlçesinde Aynkebir Spor Kulübü 2014 Yılı 19 Mayıs Sportif Faaliyet Şenliği kapsamında Hani Kaymakamlığı tarafından organize edilen "Hani İlçesi Kurumlar Arası Voleybol" turnuvası ile start aldı.

Hani Kaymakamı Hidayet Sarı tarafından açılışı yapılan Kurumlar arası Voleybol turnuvasına toplam 13 kurum katılıyor. Kurumlarda çalışan personellerin ve kurum yetkililerinin kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla böyle bir turnuvanın organize edildiğini belirten İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, "Sporun tüm kitlelere yayılmasını sağlamak, spor sayesinde kamu personelleri arasında dostlukların oluşmasını, kamu personellerinin ve ilçe halkının spor yapmasına imkân sağlamak amacı doğrultusunda okullar, resmi daireler, kurum ve kuruluşlar arasında voleybol turnuvası düzenledik. Kaymakamlık öncülüğünde organizasyonlu bir şekilde düzenlenen turnuvanın kurumlar arasında işbirliğinin de artmasına vesile olacaktır" dedi.

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Muhammed Kaplan ise, İlçe kaymakamı Hidayet Sarı'nın destekleriyle yapılacak olan 19 MAYIS Sportif Faaliyet Şenliğinin 14.04.2014 Pazartesi günü Kurumlararası Voleybol Turnuvası ile başladığını, turnuvanın bitiminde de Futbol Turnuvasının başlayacağını ifade etti. 13 takımın katıldığı voleybol turnuvasında, maçlar gruplar halinde lig usulü ile oynanacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Hani'de Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement