Hamburg Taraftarı, Yenilen Oyuncularına Saldırdı - Son Dakika
Spor

Hamburg Taraftarı, Yenilen Oyuncularına Saldırdı

Hertha Berlin'e yenilen Hamburg'lu oyuncular, kızgın taraftarların saldırısına uğradı.

09.02.2014 15:35  Güncelleme: 16:05

Hamburg küme düşme hattında puanlar kaybetmeye devam ediyor.  Üst üste 6.yenilgisini alarak tarihte bir ilki gerçekleştirip rekor kıran takıma karşı taraftarın sabrı kalmadı. Evinde Hertha Berlin'e yenilen Hamburg taraftarı bitiş düdüğüyle beraber toplanan yaklaşık 300 taraftar "yönetim istifa" sesleriyle protestoya başladı.

OYUNCULARA SALDIRDILAR

Taraftarı sakinleştirmek için iletişim yolunu deneyen bir gurup oyuncu başarılı olamadığı gibi saldırıya da uğradı. Yumurtaların havada uçuştuğu ortamda eline geçirdiği her türlü nesneyle oyunculara saldıran taraftar en büyük zararı kafasına şiddetli darbe alan Jacques Zoua'ya verdi.  Yeni transfer Ola John'u arayan kızgın taraftar oyuncunun arabasına doğru yöneldiği anlarda polis müdahale etti. Yönetimden teknik direktörün istifasını isteyen Hamburg'lular bunun gerçekleşmediği takdirde yönetimin gitmesi gerektiğini dile getirdiler.

YÖNETİM HOCAYA SAHİP ÇIKTI

Basın toplantısında Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer "Burada antrenör tartışmasına son vermek istiyorum. Biz Bert Van Marwijk'in arkasındayız" diyerek Hollandalı teknik adamın görevine devam edeceğini belirtti.

Öte yandan maç içerisinde 109.9 km ile yine haftanın en az mesafe kat edeni olmayı başaran Hamburg aynı zamanda sprint sayılarında da en az sprint yapan ikinci takım olarak düşük performanslarıyla dikkat çektiler. 51 yıllık Bundesliga tarihinin tamamında yer alan tek kulüp olan Hamburg üst üste 6 yenilgi almasının yanı sıra 20 haftada 47 gol yiyerek iki farklı rekoru aynı haftada kırdılar.

Hamburg Taraftarı, Yenilen Oyuncularına Saldırdı
Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hamburg Taraftarı, Yenilen Oyuncularına Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement