Haluk Ulusoy, Demirören'i Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Haluk Ulusoy, Demirören'i Eleştirdi

Haluk Ulusoy, Demirören\'i Eleştirdi

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a vermiş olduğu tarihi cezaların ardından Türk futbolu büyük bir çıkmazın içine girdi.

01.07.2013 09:15  Güncelleme: 10:27

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a vermiş olduğu tarihi cezaların ardından Türk futbolu büyük bir çıkmazın içine girdi: Bu konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu henüz bir açıklama yapmazken; TFF eski başkanlarından Haluk Ulusoy çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KASIRGALARI ÖNLEYEBİLİRİM"

Habertürk'te Faik Çetiner'in programına telefonla katılan Haluk Ulusoy, Türk futbolunun geleceği adına pek umutlu konuşmadı: "Bundan sonra yeni kabuslar olabileceğinin sinyalini veren Ulusoy, "Ben Tahkim'in şu anda ne durumda olduğunu, oraya ne kadar  müdahale söz konusu olur bilemiyorum. Ama şunu yapacağımdan eminim. Bundan sonra gelecek olan kasırga ve tsunamileri önleyebilirim. Öncelikle kasırgayı UEFA'dan bekliyorum. Bundan sonra daha sakin olmaya gayret edeceğim." dedi.

"DEMİRÖREN'E YAKIŞTIRAMADIM"

UEFA'nın vermiş olduğu cezalar sonrası TFF'nin ve Demirören'in sessiz kalmasını eleştiren Ulusoy, "Futbol Federasyonu'nun durumu ortadıdır. Yıldırım Demirören Bey'e yakıştıramadım. Kendi gazetesinde böylesine tetikçi olarak böylesine yazı dizisi hazırlaması son derece manidardır. Haberi olmadığına inanmam mümkün değildir. Duyduğum kadarıyla da, doğru olup olmadığını bilmiyorum, değilse özür dilerim. Ama doğru olduğunu bana söyleyenler, sayın Erdoğan Demirören Bey'in talimatıyla benim üstüme böyle bir karalama kampanyasının başlatıldığını bana söylediler. Maalesef Türkiye'de bazı gazete patronları, Erdoğan Demirören Bey gibi kızdıkları kişiler üstünde bu kadar çirkince, hiçbir şekilde aslı astarı olmayan, hiçbir bilgiye sahip olmayan insanları karalamak için talimatlar veriliyor. Bunlar boş. Ben başkanlık döneminde 20 defa Başbakanlık Teftiş Kurulu tarafından teftiş gördüm. Hatta bazı teftiş kurulu üyeleri de 'talimatla geldik, bir şey bulmadan geri dönün' diyenlere de rastladım. Bunu da yüzüme söylediler. Amma Allah'a şükürler olsun ki, 20 defa teftiş geçirmeme rağmen en ufak bir hakkımda kötü bir şeyin rastlanmadığı raporlarına yazdılar." ifadelerine yer verdi.

"İSTEMEM YAN CEBİME KOY" AÇIKLAMASI

Görev verilmesi halinde yeniden TFF başkanı olabileceğini belirten Ulusoy sözlerine şöyle devam etti: "Bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek, bütün dünya nimetlerinden vazgeçerek Federasyon Başkanlık koltuğunu kullanarak Ankara kapılarında işlerini yürütmeyi

bir kenara bırakacak, gecesini gündüzünü Türk futboluna verecek olan kim varsa buyursun o yapsın, ben halimden memnunum. Benim bir işim, bir makamım var. Allahıma şükürler

olsun, her türlü başarıyı, her türlü güzelliği yüce Rabbim bana verdi. Ama diyorlarsa ki, 'Haluk Başkan tecrübe, yüreğinle bu işi tekrar senin yapmanı istiyoruz' derseler  ben görevden kaçmam. Ülkem için yeniden bu göreve soyunurum."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Haluk Ulusoy, Demirören'i Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement