Süper Lig'de 17'inci hafta düdük çalacak hakemler açıklandı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de 17'inci hafta düdük çalacak hakemler açıklandı

Süper Lig'in 17. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler bu hafta maç yönetmeyecek.

18.12.2023 12:34  Güncelleme: 15:05

Süper Lig'in 17. haftasında düdük çalacak hakemler açıklandı. Saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler bu hafta görev yapmayacak.

HALİL UMUT MELER GÖREV ALMADI

Ankaragücü- Rizespor maçında Eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saha ortasında saldırıya uğrayan ve maçlara çıkıp çıkmayacağı merek konusu olan Hakem Halil Umut Meler bu hafta görev yapmayacak.

İşte 17. haftada düdük çalacak hakemler;

Süper Lig\'de 17\'inci hafta düdük çalacak hakemler açıklandı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Süper Lig'de 17'inci hafta düdük çalacak hakemler açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hasan Ali Yıldız: Hani bunlar maça çıkmayacaktı Şiddete karşıyız ama bu TFF başkanı MHK, PFDK ve bu Hakemler acilen Türk futbolundan elini çekmeliler. Gururlu olsalar bırakırlar Türk Futbol tarftarların çoğu bu hakemleri istemiyor bundan sonra kimsede bunlara güvenmez. 111 9 Yanıtla
  • gokhan ozelci: bu hakemlerle bu liğ bitmez yurt dişindan hakem getirsinler tff mhk derhal istifa etmeli 81 7 Yanıtla
  • Harun Tanışık: Yurtdısından hakem getirilmeli 72 6 Yanıtla
  • ALI YANIK: Mete Kalkavan hangi sıfatla maç yönetecek hani ona daha maç verilmeyecekti, Fb-Ts maçına Fb lehine saçma sapan kritik hatalar yapmıştı? Gündem son günlerde hakemleein iyimserliği konusu ile araya sıkıştıerdınız öylemi? Bakın Halil Umut Meler, Mete Kalkavan, Zorbay Küçük geçmişte de Seni Ateş Bitnel bunlar Türk Futbolunun yüz karasıdır, operasyon hakemleridir. 23 3 Yanıtla

Advertisement