Hakem İlker Meral Sakatlanarak Oyundan Çıktı - Son Dakika
Spor

Hakem İlker Meral Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Hakem İlker Meral Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Osmanlıspor - Gaziantepspor karşılaşmasında hakem İlker Meral sakatlanarak yerini hakem Caner Ak'a bıraktı.

05.03.2016 20:45  Güncelleme: 20:55

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 24. haftasında oynanan Osmanlıspor - Gaziantepspor karşılaşmasında hakem İlker Meral sakatlanarak oyundan çıktı.

HAKEM SAKATLANDI OYUN DURDU

Osmanlı Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakanın 9. dakikasında attığı bir depar sonrası talihsiz bir şekilde sakatlanan İlker Meral maçı durdurdu.


SAHA İÇİNDE MÜDAHALE ETTİ

Kenardan çağrılan sağlık görevlileri, hakem Meral'a saha içinde müdahale etti.

CANER AK BİRİNCİ HAKEM OLDU

Tedavinin ardından da yürümekte zorlanan İlker Meral oyuna devam edemedi. Bu durum sonrası Meral'in yerine Caner Ak birinci hakem oldu.

ADELESİ ATTI

İlave hakem pozisyonuna geçen İlker Meral'in adalesinin attığı bildirildi.

Son Dakika Spor Hakem İlker Meral Sakatlanarak Oyundan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tırnak içinde: Reis etmiştir 0 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YADEDİYORUM YOLLARI NURLU IŞIKLI MEKANLARI CENNET HZ MUHAMMED SAV AS KOMŞU OLSUNLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BUGÜN Kİ DURUMUNA GETİREREK HARABEYE DÖNDÜRÜP KAN GÖLÜNE ÇEVİREN ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK BOĞMAYA ÇALIŞAN KİRLİ EMELLERİNE ALET EDEREK HARAP VE BİTAP DÜŞÜRÜP MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞIP TASFİYE ETMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞAN HER KİM VE KİMLER İSE ALLAH CÜMLESİNİ KAHRI PERİŞAN EYLESİN... 1 0 Yanıtla

Advertisement