Hajrovic'in Düşüşü Sürüyor! - Son Dakika
Spor

Hajrovic'in Düşüşü Sürüyor!

Hajrovic\'in Düşüşü Sürüyor!

Galatasaray'da sebep olduğu kriz ve bekleneni verememesinin ardından bedelsiz olarak Werder Bremen'e gönderilen Izet Hajrovic'in düşüşü sürüyor.

30.03.2016 12:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Galatasaray'da sebep olduğu kriz ve bekleneni verememesinin ardından bedelsiz olarak Werder Bremen'e gönderilen Izet Hajrovic'in düşüşü sürüyor.

Alman temsilcisinde de tutunamayan ve Eibar'a kiralanan Boşnak futbolcunun geleceği pek parlak görünmüyor. Werder Bremen'in form tutmaları için başka takımlara kiraladığı dört oyuncudan biri olan Hajrovic, beklentilerin altında kalan tek isim oldu.

Alman basınında yer alan haberlerde, Werder Bremen'in dört kiralık oyuncusunu da yakından takip ettiği ve form grafiklerini tek tek incelediği kaydedildi. Kiralık olarak başka takımda forma giyen 3 oyuncunun performansından memnun olan Werder Bremen yönetimi, bir tek Hajrovic'i beğenmiyor.

24 yaşındaki futbolcunun performansından memnun olmayan tek kulüp yalnızca Werder Bremen değil. Hajrovic'in performansını beğenmeyen Eibar yönetimi de, sezon sonunda Boşnak futbolcunun kiralık kontratını uzatmamayı ve yollarını ayırmayı planlıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Werder Bremen'in sportif direktörü Thomas Gauge de üstü kapalı bir şekilde Hajrovic'ten memnun olmadıklarını belirtti ve henüz karar vermek için erken olduğunu söyleyerek nihai karar için sezon sonunu beklemeleri gerektiğini söyledi.

Gauge, "Kiralık olarak gönderdiğimiz dört oyuncudan üçünün performansından memnunuz. Ancak bireysel olarak değerlendirmek ve nihai kararı vermek için henüz erken. Mayıs ayı gelip sezon sona erdiğinde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Eibar'da yalnızca 6 resmi maçta görev alabilen Hajrovic, takımına sadece 1 gollük katkı sağlarken hiç asist yapamadı.

BEĞENİLEN İSİMLER ARASINDA TÜRK VAR!

Werder Bremen yönetimi, diğer kiralık oyuncuları 1991 doğumlu İtalyan Luca Caldirola, Felix Kroos ve Levent Ayçiçek'in performansından ise bir hayli memnun. Bir başka Alman ekibi Darmstadt'ta düzenli forma şansı bulan stoper Caldirola, şimdiden 29 resmi maça çıktı ve 1 de asiste imza attı.

Alt lig ekibi Union Berlin'de oynayan ön libero Kroos da beklentileri karşılayan isimler arasında. Alman yıldız, forma giydiği 15 maçta 2 gol 2 de asist yapmayı başardı.

1860 Münih'e kiralanan Türk asıllı Alman futbolcu Levent Ayçiçek de Werder Bremen yönetiminin beğendiği bir diğer isim oldu. 1860 Münih forması altında 21 resmi maça çıkan orta saha oyuncusu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamayı başardı.

Bahsi geçen üç oyuncuyu önümüzdeki sezondan itibaren A takıma monte etmeyen Werder Bremen'in, 2018 yılına kadar sözleşmesi devam Izet Hajrovic hakkında henüz karar vermediği ve düşüncelerin de olumlu yönde olmadığı kaydedildi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Hajrovic'in Düşüşü Sürüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement