Haftalarca yok! Fenerbahçe'de İrfan Can'ın sakatlığı belli oldu - Son Dakika
Spor

Haftalarca yok! Fenerbahçe'de İrfan Can'ın sakatlığı belli oldu

Fenerbahçe, bu sezonun başarılı oyuncularından İrfan Can Kahveci'nin sağ arka alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini duyurdu. Kahveci'nin haftalarca forma giymesi beklenmiyor.

25.02.2024 16:50  Güncelleme: 16:54

Süper Lig devi Fenerbahçe, bu sezon takımın en iyilerinden olan ve dün sakatlık yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sağ arka alt adalede 2. derece yırtık tespit edildiğini duyurdu.

"YIRTIK TESPİT EDİLDİ"

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci'nin ağrı şikayeti hissetmesi nedeniyle yapılan görüntülenmesinde; sağ arka alt adalede 2.derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır" denildi.

Haftalarca forma giyemeyecek! Fenerbahçe'de İrfan Can'ın sakatlığı belli oldu

İrfan Can'ın kaçıracağı maçlar tahmini şu şekilde;

Haftalarca yok! Fenerbahçe\'de İrfan Can\'ın sakatlığı belli oldu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Haftalarca yok! Fenerbahçe'de İrfan Can'ın sakatlığı belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Alperen Umut: Beter olun olmayan penaltılarla maç kazanın Allahın sopası yok işte o çok güvendiğiniz yalı çocuğu ile birlikte satılık hakemlerinizide alın gelin 4 gözle bekliyoruz Trabzonda şikeciler sizi 29 133 Yanıtla
    Mehmet gönül: Siz tirabzonsipor olarak şike sarayın istetmesiydiniz doğru ya 52 11 Mehmet gönül: Gelip sizi sahanızda yenip geri döneriz adam gibi sizde futbolcumu kaldıki kafa tutuyorsunuz 29 14 Hasan Şimşek: Yanık merhemi var eczanede dostum :) Trabzona çok gelip çıktık, 2011 sezonu şampiyonu olarak tekrar geleceğiz hiiç merak etme 3 0 Ahmet Özay: 6s her sene hakemlerle şikeyle trabzondaki maçları hakem zoruyla alır onlara ses çıkartmazsınız Derdiniz ne Fenerbahçe ile kuyruk acısı mı 1 0
  • H celik: Geçmiş olsun. 43 9 Yanıtla
  • Semih Yetkin: 2 buçuk alt oynadıydım son dakikada üst oldu :( olsun şampiyon olalimda üst olsun 14 11 Yanıtla
  • Gokhan Turan: Kanırta kanırta şampiyon olacağız. Merak etmeyin siz. 0 0 Yanıtla

Advertisement