Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu - Son Dakika
Spor

Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu

- Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu Bayındır'da 3. Rahvan At Yarışları yapıldı İzmir'in Bayındır ilçesinde düzenlenen 3. Rahvan At Yarışları'na, Ege'nin birçok il ve ilçesinden olmak üzere toplam 165 at sahibi katılım gösterdi.

10.10.2021 16:29  Güncelleme: 16:58

- Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu

Bayındır'da 3. Rahvan At Yarışları yapıldı

İZMİR - İzmir'in Bayındır ilçesinde düzenlenen 3. Rahvan At Yarışları'na, Ege'nin birçok il ve ilçesinden olmak üzere toplam 165 at sahibi katılım gösterdi. Yarışmanın geliri ilçedeki SMA hastası Defne Işıkdere'ye bağışlanacak.

Bayındır Belediyesi ve Bayındır Ziraatçiler Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübünün katkılarıyla gerçekleşen 3. Rahvan At Yarışları, renkli görüntülere sahne oldu. Yarış öncesi, tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Duaların edilmesinden sonra ise yarışlar başladı. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, "Rahvan at yarışları, at yarışları ve deve güreşleri, Küçük Menderes Havzasında çok seviliyor. Bu senede 3.'sünü düzenleniyoruz. İlçemizde SMA hastası bir kızımız var. Adı Defne. Biz de 'bu sene tüm yapılan etkinlikleri Defne için yapalım' dedik. Bu katılımla alakalı tüm hemşerilerimi ve tüm seyircilerimizi tebrik ediyorum. Güzel bir ortamda yarışmalar gerçekleştirildi" dedi. Bayındır Ziraatçiler Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü Başkanı Gökmen Almışlar da, "Bugün 165 rahvan atı, çeşitli kategorilerde yarıştı. Güzel ve heyecanlı yarışlar oldu. Aileler de çoluk çocuk gelerek yarışları izledi" diye konuştu.

Yapılan yarışlar sonucunda dereceye girenlere kupalar, ilçe protokolü tarafından at sahiplerine verildi.

Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rahvan at yarışları, renkli görüntülere sahne oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement