Guangzhou Bayern Maçına Kilitlendi - Son Dakika
Spor

Guangzhou Bayern Maçına Kilitlendi

Guangzhou Bayern Maçına Kilitlendi

Dün FİFA Dünya Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Al Ahly’i 2-0 ile geçerek yarı finale çıkan Çin ve Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonu Guangzhou Evergrande yarı finaldeki Bayern Münih maçına kilitlendi.

15.12.2013 20:05

İki önemli yıldızı Brezilyalı Elkeson ve Arjantinli Conca'nın golleriyle Al Ahly'i geçip yarı finalde Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih'e rakip olan Çin temsilcisi Guangzhou bu maç için de umutlu.

Takımın yıldız isimlerinden golcü Muriqui Bayern Münih'in dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu bildiklerini ama tüm dünyayı şaşırtacak bir sürpriz için sahaya çıkacaklarını belirtti. Önce Çin Ligi şampiyonluğuna, sonra Çin Kupası'na son olarak da Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştıklarının altını çizen Brezilyalı golcü, "mücadele hiçbir zaman bitmiyor ve biz yeni bir meydan okuma için Fas'ta sahneye çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Lippi Guardiola'ya karşı

Diğer yandan Çin şampiyonunun tecrübeli teknik direktörü Marcello Lippi ise yaptığı açıklamada, "Bayern Münih ile 100 maç yapsak 99'unu onlar kazanır ama her zaman bir şansımız var ve ben hep bu şansı yaratabileceğinize inanırım, felsefem buna dayanır" şeklinde görüş belirtti. Takımının fizik durumundan memnun olduğunu tekrarlayan İtalyan hoca, harika işler yapan bu kadronun kupa sayesinde herkes tarafından tanınmasından mutlu olduğunu belirtti.

Guangzhou Evergrande ile Bayern Münih arasındaki Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçı 17 Aralık akşamı Fas'ın Agadir şehrinde Adrar stadyumunda oynanacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Guangzhou Bayern Maçına Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement