Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları Başladı - Son Dakika
Spor

Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları Başladı

Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları Başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı 2023 yılı faaliyet programında yer alan 'Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları', Kayseri'de başladı. Yarışlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından koordine edildi. Yarışlara katılan sporcular, Sivas Yolu, Bünyan, Sivas Yolu ve Tatılı Dönel kavşaktan dönerek turu tamamlayacak. Jandarma asayiş ve trafik ekipleri de yarış güzergahında güvenlik önlemleri alarak yarışların güvenli bir şekilde sona ermesini sağladı.

30.07.2023 12:28

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı 2023 yılı faaliyet programında bulunan 'Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları' başladı.

'Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları' çerçevesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, bisiklet yarışları Bilim Merkezi önünde start aldı. Yarışlara katılan sporcular; Sivas Yolu, Bünyan, Sivas yolu, Tatılı Dönel kavşaktan dönüş yaparak turu tamamlayacak.

Yarış esnasında jandarma asayiş ve trafik ekipleri de güzergah üzerinde gerekli güvenlik, emniyet ve koordinasyon tedbirlerini alarak yarışların güvenli bir şekilde noktalanmasını sağladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Grand Prix Kültepe Bisiklet Yol Yarışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement