Göztepe-Karşıyaka Notlarına Ek - Son Dakika
Spor

Göztepe-Karşıyaka Notlarına Ek

Göztepe-Karşıyaka Notlarına Ek

GÜNLERDİR beklenen Göztepe-Karşıyaka derbisini 23 bin 210 biletli seyirci, gişelere 245 bin 635 TL bırakarak izledi.

17.03.2013 21:49

Göztepe-karşıyaka NOTLARINA EK

23 BİN KİŞİ İZLEDİ

GÜNLERDİR beklenen Göztepe-Karşıyaka derbisini 23 bin 210 biletli seyirci, gişelere 245 bin 635 TL bırakarak izledi. Biletsizlerle birlikte Atatürk Stadı'nda 25 binin üzerinde futbolsever vardı.

5-2'NHİHN RÖVANŞI

GÖZTEPE'nin 2-0 geriyie düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrılması, akıllara 2003-2004 sezonunda Karşıyaka'nın 5-2 kazandığı olaylı derbiyi hatırlattı. O karşılaşmada Göztepe 2-0 öne geçtikten sonra müthiş bir geri dönüşe imza atan yeşil kırmızılı ekip sahadan 5-2 galip ayrılırken, kırmızı kartlar ve olaylar gündeme damga vurmuştu.

SANTRAYA BAYRAK

LİGİN ilk yarısında Karşıyaka'nın 2-0 kazandığı derbinin ardından Erdi Kasapoğlu'nun santraya bayrak dikmesi hafızalardan silinmezken Göztepeliler bu maçta o davranışın da rövanşını aldı. Sarı-kırmızılı ekibin 3-2 kazandığı derbinin ardından tribünden alınan dev bir bayrak santra noktasına dikildi.

KOLTUKLAR ATEŞE VERİLDİ

MAÇIN ardından Karşıyakalı taraftarlar koltukları kırıp sahaya atarken yeşil kırmızılı futbolcular protesto amacıyla toplu halde önce hakem Hüseyin Sabancı'yı, daha sonra tribünlerin önüne gidip, kendi taraftarlarını alkışladı. Çok sayıda koltuğu kırıp sahaya atan Karşışyakalı taraftarın yer yer koltukları da ateşe verodiği gözlendi.

CANER'İN İSYANI

KARŞIYAKA'nın ilk golünü atan Caner Ağca, maçtan sonra Hakem Hüseyin Sabancı'ya büyük tepki gösterdi. Böylesine önemli bir derbiye İzmir Bölgesi'nden hakem atanmasına isyan eden Caner, "Nizami golümüzü önce verdi, sonra iptal etti. Sahada kendisine küfür etmeyen Şehmus'u sebepsiz yere oyundan attı. Emeğimizi gaspetti" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe-Karşıyaka Notlarına Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement