Göztepe Kadrosunu Gençleştirmeyi Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Göztepe Kadrosunu Gençleştirmeyi Sürdürüyor

Göztepe Kadrosunu Gençleştirmeyi Sürdürüyor

Tuncay Kılıç'ı renklerine bağladı.

16.01.2013 10:50

Göztepe, devre arası transfer çalışmalarında Bursaspor'dan Mehmet Sak ile Çorumspor'da forma giyen genç oyuncu

Tuncay Kılıç'ı renklerine bağladı.

Altay altyapısından yetişen ve 2006 yılında profesyonel olan Göztepe'nin yeni transferi Mehmet Sak, Altay'da gösterdiği başarılı futbol sonunda Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'da 2 UEFA kupası, 8 lig ve 5 Türkiye Kupası maçında forma giyen genç oyuncu, yeşil-beyazlı takımdan Samsunspor'a kiralık olarak gitti. Sak, 3 kez de U-18 milli takımı formasını giymişti.

1990 doğumlu genç oyuncu Sak, İzmir'de büyüdüğü için Göztepe'yi yakından tanıdığını belirterek, "Göztepe camiasının ve taraftarının büyüklüğünün farkındayım. Bu bilinçle Göztepe formasını terleteceğim. Performansımı en iyi şekilde sahaya yansıtıp uzun süre Göztepe'de futbol oynamak istiyorum" dedi.

Göztepe, Çorumspor'da forma giyen ve genç yaşında profesyonel futbol hayatına başlayan 1997 doğumlu Tuncay Kılıç ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kılıç, bu kadar erken yaşta böyle büyük bir kulübün A takımında forma giyecek olmak bana gurur veriyor diyerek, "Heyecanımı kelimelerle anlatmam mümkün değil. Bana Göztepe gibi büyük bir kulüpte oynamamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Kadrosunu Gençleştirmeyi Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement