Gosso'nun Peşinde Düştü! - Son Dakika
Spor

Gosso'nun Peşinde Düştü!

Gosso\'nun Peşinde Düştü!

Gençlerbirliği maçında Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın kasıklarına kasten basan Jean-Jacques Gosso'ya en sert tepki Gertrude Kuyt'tan geldi.

02.03.2014 11:40

Maçın ardından sıra dışı bir baskın olayı gerçekleşti. Olayın aktörleri ise Dirk Kuyt ile eşi Gertrude Kuyt ve Gençlerbirliği'nden Jean-Jacques Gosso…

Kim ne dedi?

74. dakikada Gosso, kendi ceza sahası içinde yerde Kuyt ile mücadele ederken Fildişili oyuncu rakibinin kasıklarına doğru tabanıyla bastı. Hollandalı oyuncu yerde kıvranırken hakem Cüneyt Çakır ise devam kararı verdi. Bu anda ise herkesin gözü TV'lere kilitlenirken Kuyt'ın eşi Gertrude de tribünde çılgına döndü.

Maçı locada çocukları ile birlikte izleyen Gertrude tepkisini o anda gösterirken devamını ise maçın sonuna sakladı. 90 dakikanın bitiş düdüğü ile birlikte Gertrude Gençlerbirliği soyunma odasına kadar gitmek istedi. Gosso'ya bağırmak için soyunma odasının koridorlarına kadar inen Gertrude'yi eşi Kuyt engellerken zor sakinleşen Gertrude'nin ardından bu kez Hollandalı yıldız Gençlerbirliği soyunma odasına kadar gitti.

Rakibin maç içindeki müdahalesinin ardından dakikalarca yerde kıvranan Kuyt, Gosso'ya bağırırken diğer oyuncular ise kavganın büyümemesi için hemen yanlarında hazırda bulundu. Hollandalı yıldız, Gosso'ya "Sen benim sadece futbol hayatımı değil. Normal hayatımı da mı bitirmek istiyorsun? Sen ne yapmaya çalışıyorsun?" sözleriyle tepki gösterdi. Olay daha fazla büyümeden ikili ayrılırken takım arkadaşları Kuyt'ı soyunma odasına götürerek sakinleştirdi.

Ali Can - Vatan

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Gosso'nun Peşinde Düştü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement