Gosso'dan Kuyt'a: Soyunma Odamızdan Çık Hemen - Son Dakika
Spor

Gosso'dan Kuyt'a: Soyunma Odamızdan Çık Hemen

Gosso\'dan Kuyt\'a: Soyunma Odamızdan Çık Hemen

Kuyt'ın, kendisine sert faul yapan Gosso'ya hesap sorduğu, buna karşılık "Yanlış bir şey yapmadım. Soyunma odamızdan çık" cevabını aldığı bildirildi.

03.03.2014 10:44  Güncelleme: 10:46

Gençlerbirliği'nden Jean-Jacques Gosso'nun, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'a yaptığı faul büyük tepki çekmişti. Tecrübeli futbolcunun kasıklarına sert bir şekilde müdahalede bulunan Gosso ile maçtan sonra konuşmak isteyen Kuyt'ın, beklemediği bir karşılık aldığı bildirildi.

"TOPA DOKUNMAK İSTEDİM"

Fanatik'in haberine göre; Başkent ekibinin soyunma odasına giden Kuyt'ın yakın çevresine, "Gençlerbirliği'nin soyunma odasına gittim ve Gosso'yla görüşmek istedim. Ona, 'Yaptığın hareket normal miydi sence?' diye sordum. Belki özür diler diye düşünmüştüm. Ancak bana, 'Ben yanlış bir hareket yapmadım. Topa dokunmak istedim' dedi.

GOSSO'NUN EVABI ŞAŞIRTTI

Bu cevaba çok şaşırdım ve kendisine, 'Bu görüntüleri izleyelim, o zaman ne kadar yanlış bir hareket yaptığını göreceksin' dedim. O ise bana, 'Ne görüntüsü, görüntü falan izlemem, şimdi soyunma odamızdan çık hemen' şeklinde akıl almaz bir yanıt verdi. Bu harekete çok sinirlendim. Ne var ki takım arkadaşları araya girdi. Hatta daha önce Hollanda'da oynamış bir takım arkadaşı (Ferhat Görgülü) bana, 'Görüntüleri izledim. Sana katılıyorum, çok acımasız bir müdahale' itirafında bulundu" dediği öğrenildi.

KUYT'IN EŞİ: NEYSEKİ KOCAMIN DURUMU İYİ

Kuyt'ın eşi Gertrude de Twitter'dan, "Yapılan hareket çok çirkin ve alçakçaydı. Neyse ki kocamın durumu iyi. Çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Daha kötüsü de olabilirdi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gosso'dan Kuyt'a: Soyunma Odamızdan Çık Hemen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • CİNCONLULARI EZEN FENERLİ: GOSSO İSMİNE DİKKAT EDİN. '' O '' HARFİNİ ÇIKARTIN GS ADAM DOĞUŞTAN ÇİRKEF. AMA '' O '' YUVARLAK BİR HARF. ADAM AYNI ZAMANDA DOĞUŞTAN ''O'' BU ARADA TAÇ ÇİZGİSİNDA SOW' A YAPILAN HAREKET VAR. ONU '' O '' ZATI ÇİRKEF YAPTI. FENERBAHÇEMİZE BEDAVA PENALTI VERİLMİŞ. BIRAKIN ARTIK AT GÖZLÜĞÜ TAKMAYI. ŞEREFLİ OLUN. FENERBAHÇEMİZ ŞİKE DE YAPMADI. EĞER ŞİKE YAPILIYORSA. BU SENE ALASI FENERBAHÇE'YE KARŞI YAPILIYOR. MELONUN HAREKETİNE DANS DİYEN ZİHNİYETLE ANCA KAMYONCU LİGİNDE ŞAMPİYON OLURSUNUZ. UEFA KUPASINI EYVALLAH AMA YAPTIĞINIZ HAREKETLERLE O KUPAYA BİLE LEKE SÜRÜYORSUNUZ.FRANSIZ YALAKALIĞI YAPARAK BİR YERE VARAMAZSINIZ.ŞAMPİYON FENERBAHÇE. 37 35 Yanıtla
    abc: daha salakça bir yorum yapamazdın herhalde tebrik ederim seni 0 0
  • CİNCONLULARI EZEN FENERLİ: ABC SENİ HATIRLADIM GEÇEN 2:0 YENDİĞİMİZ MAÇTA SENİ EZMİŞTİM. TATLI GELDİ GALİBA. GEL SENİ BİR KERE DAHA EZEYİM. NORMALDE BİR KEZ EZDİĞİMİ İKİNCİ DEFA EZMEM AMA SANA İSTİSNA YAPACAĞIM. 17 21 Yanıtla
  • CİNCONLULARI EZEN FENERLİ: ANTİŞ SENİ HATIRLADIM SENİ DE AYNI 2:0 YENDİĞİMİZ MAÇTA FENERLİ DOSTLARIMLA BERABER SENİ VE DİĞER CİNCONLULARI DA EZMİŞTİK ÜZÜLME SENİ BİR KERE EZDİM Mİ YETERLİ.HER ZAMAN AYNI CİNCONLUYU EZMEK TAT VERMİYOR. 13 9 Yanıtla

Advertisement