Gosso'dan Kuyt'a Şok Cevap! 'Soyunma Odamızdan Çık' - Son Dakika
Spor

Gosso'dan Kuyt'a Şok Cevap! 'Soyunma Odamızdan Çık'

Gosso\'dan Kuyt\'a Şok Cevap! \'Soyunma Odamızdan Çık\'

Gençlerbirliği’nden Gosso’nun, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’a yaptığı faul sonrasında yaşadıkları diyalog tartışma yaratacağa benziyor.

03.03.2014 10:32

Gençlerbirliği’nden Jean-Jacques Gosso’nun, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’a yaptığı faul büyük tepki çekmişti. Tecrübeli futbolcunun kasıklarına sert bir şekilde müdahalede bulunan Gosso ile maçtan sonra konuşmak isteyen Kuyt’ın, beklemediği bir karşılık aldığı bildirildi. Başkent ekibinin soyunma odasına giden Kuyt’ın yakın çevresine, “Gençlerbirliği’nin soyunma odasına gittim ve Gosso’yla görüşmek istedim. Ona, ‘Yaptığın hareket normal miydi sence?’ diye sordum. Belki özür diler diye düşünmüştüm. Ancak bana, ‘Ben yanlış bir hareket yapmadım. Topa dokunmak istedim’ dedi. Bu cevaba çok şaşırdım ve kendisine, ‘Bu görüntüleri izleyelim, o zaman ne kadar yanlış bir hareket yaptığını göreceksin’ dedim. O ise bana, ‘Ne görüntüsü, görüntü falan izlemem, şimdi soyunma odamızdan çık’ şeklinde akıl almaz bir yanıt verdi. Bu harekete çok sinirlendim. Ne var ki takım arkadaşları araya girdi. Hatta daha önce Hollanda’da oynamış bir takım arkadaşı (Ferhat Görgülü) bana, ‘Görüntüleri izledim. Sana katılıyorum, çok acımasız bir müdahale’ itirafında bulundu” dediği öğrenildi. Kuyt’ın eşi Gertrude de Twitter’dan, “Yapılan hareket çok çirkin ve alçakçaydı. Neyse ki kocamın durumu iyi. Çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Daha kötüsü de olabilirdi” açıklamasını yaptı.

‘Kesinlikle en acımasız futbolcu’

Türkiye’de Orduspor ve Mersin İdmanyurdu formalarını da giyen Jean-Jacques Gosso, sert futboluyla tanınıyor. Hatta Gençlerbirliği’ndeki takım arkadaşı Doğa Kaya katıldığı bir programda, “En acımasız futbolcu kim?” sorusuna, “Kesinlikle Gosso. İdmanlarda bile çok sert oynar” diyor. 30 yaşındaki oyuncu, Süper Lig’de şu ana kadar hiç kırmızı kart görmemesiyle dikkat çekiyor ama bunun yanında bu sezon 11 sarı kartla, bu alanda zirvenin sahibi olmayı da başarıyor. Türkiye’de 48 maçta 21 sarı kartı bulunan Gosso, geçen sene Fildişi Sahili Milli Takım kampında takım arkadaşı Razak’la kavga etmiş, diğer oyuncular Razak’ı, Gosso’nun elinden zor almıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gosso'dan Kuyt'a Şok Cevap! 'Soyunma Odamızdan Çık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement