Fenerbahçe, Maxi Gomez'i kadrosuna katmakta kararlı! Sarı lacivertliler, bonservis teklifini yükseltecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Maxi Gomez'i kadrosuna katmakta kararlı! Sarı lacivertliler, bonservis teklifini yükseltecek

Kadrosunda Valencia, Pedro, King, Serdar Dursun gibi golcüler bulunan Fenerbahçe, bir santraforu daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, uzun süredir ilgilendiği İspanyol ekibi Valencia'nın Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez'i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırarak yapılan bonservis teklifini yükseltmeye hazırlanıyor.

22.08.2022 12:51  Güncelleme: 13:36

Sky Sports Almanya'dan Florian Plettenber'in aktardığı habere göre, yaptıkları atakları sonlandıracak yıldız bir golcü peşinde olan Fenerbahçe yönetimi, Valencia'dan ayrılmak istediğini belirten Maxi Gomez için yaptığı teklifi yükseltecek.

JESUS ÖZEL OLARAK İSTİYOR

Teknik Direktör Jorge Jesus'unda "Ben kadromda 4-5 forvet oyuncusu görmek istiyorum" sözlerinden sonra Maxi Gomez için girişimlerini hızlandıran Sarı-lacivertliler, futbolcunun kulübü Valencia'ya yaptığı teklifi arttırarak, elini güçlendirmek istiyor.

MÖNCHENGLADBACH'DA DEVREDE

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'da 26 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için devreye girdiği belirtildi. Valencia'nın 12 milyon euroluk bonservis talebinin Alman ekibi için çok yüksek olduğunun altı çizilirken, oyuncuya Everton ve Newcastle United takımlarının da ilgisi olduğu biliniyor.

6 SEZONDUR LA LİGA'DA

Uruguaylı Gomez, kariyerine ülkesinin takımlarından Def Sporting'te başladı. Daha sonra sırasıyla Celta Vigo ve son olarak Valencia formalarını giydi. Valencia'da geçen sezon çıktığı 32 maçta 5 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Fenerbahçe, Maxi Gomez\'i kadrosuna katmakta kararlı! Sarı lacivertliler, bonservis teklifini yükseltecek

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Maxi Gomez'i kadrosuna katmakta kararlı! Sarı lacivertliler, bonservis teklifini yükseltecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement