Gol yemediği her maç için fidan bağışlama sözü veren Muslera, kariyerinin en kötü zamanını geçiriyor - Son Dakika
Spor

Gol yemediği her maç için fidan bağışlama sözü veren Muslera, kariyerinin en kötü zamanını geçiriyor

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera, kariyerinde düşüş içinde. Uruguaylı eldiven, 7 haftalık süreçte yüzde 58 kurtarış yüzdesiyle ligin en kötü kalecisi durumuna geriledi. 24 gol pozisyonunda 10 gol yedi. Gol yemediği her maç için 100 fidan bağışı sözü veren Muslera, çıktığı 7 maçın 6'sında kalesini gole kapatamadı. Tecrübeli kaleci, şimdilik 100 fidanda kaldı.

27.09.2021 14:01  Güncelleme: 14:06

Bu sezon Galatasaray'da performansı en çok şaşırtan isimlerden biri de Fernando Muslera. PSV maçları, Avrupa Ligi ön eleme maçlarında beklenmedik hatalar yapan Uruguaylı kaleci, sezonun ilk 7 maçındaki haliyle de eski performansını mumla arattı.

LİGİN EN KÖTÜSÜ

Daha önce yüzde 80'in altına inmeyen kurtarış yüzdesi bu sezon yüzde 58 olan Muslera, 7 haftalık süreçte 24 gol pozisyonunda 10 kez topu ağlarında görerek bu alanda ligin en kötü kalecisi durumuna düştü.

Gol yemediği her maç için 100 fidan bağışı sözü veren Muslera'nın, henüz bir maçı gol yemeden bitiremedi

100 FİDAN BAĞIŞLAYABİLDİ

Ensonhaber'in aktardığı habere göre; sezon başında gol yemediği her maç için 100 fidan bağışı sözü veren Muslera, sadece 1 maçta gol yemedi. Ligin ilk haftasında Giresun'u 2-0 mağlup eden Galatasaray, sadece o maçta kalesinde gol görmedi. Muslera bu verilere göre 100 fidan bağışında kaldı.

Gol yemediği her maç için fidan bağışlama sözü veren Muslera, kariyerinin en kötü zamanını geçiriyor

Son Dakika Spor Gol yemediği her maç için fidan bağışlama sözü veren Muslera, kariyerinin en kötü zamanını geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dopdogrucudavutt : Vay vatan haini vay :) Muslera candır. 2 3 Yanıtla

Advertisement