Giresunspor Başarıya İnanıyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor Başarıya İnanıyor

Giresunspor Başarıya İnanıyor

Giresunspor yöneticisi Bahattin Kurt, ligin ikinci yarısının ilk maçlarında istedikleri sonuçları alamamalarına rağmen ilerleyen haftalarda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

13.02.2013 17:06

Giresunspor yöneticisi Bahattin Kurt, ligin ikinci yarısının ilk maçlarında istedikleri sonuçları alamamalarına rağmen ilerleyen haftalarda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Devre arasında takıma kazandırılan oyuncularla daha da güçlendiklerini aktaran Bahattin Kurt, "İkinci yarıya yenilenmiş bir kadroyla girdik. İyi bir kamp dönemi geçirmemize rağmen uyum sorununu yeni yeni aşıyoruz. Oynadığımız deplasman maçlarından birer puanla dönmemize rağmen iç sahada taraftarımıza galibiyet hediye edemedik. Ancak bu şanssızlığımızı Çankırıspor maçında kırıp taraftarlarımıza galibiyet sevincini yaşatmak istiyoruz" dedi.

ÇANKIRISPOR MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Teknik heyet ve futbolcularına sonuna kadar inandıklarını ifade eden Bahattin Kurt, "Bu takım her hafta daha iyi olacak. Buna bütün yönetici arkadaşlarımız inanıyor. Çankırıspor maçı ile çıkışa geçeceğiz. Bu galibiyetle bir seri yakalayıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Herkes şunu bilsin ki Giresunspor ligi üst sıralarda bitirecektir" diye konuştu.

ATİLLA İKİNCİ YARILARI GÖREMİYOR

Bu arada Giresunspor'un forvet oyuncularından Atilla Erel, görev aldığı karşılaşmalarda ikinci yarıları göremiyor. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen gurbetçi oyuncu, yeşil beyazlı forma ile ilk maçına Polatlı Bugsaşspor karşısında çıktı ancak yerini Cihan'a bırakmak zorunda kaldı. Atilla, Ünye'de de ilk 11 şans bulmasına rağmen Gökhan'ın kırmızı kart görmesinin ardından teknik direktör Ergün Penbe, bu oyuncuyu çıkarıp yerine Sefa'ya görev verdi.

GİRESUNSPOR YAĞLIDERE'DE TER ATTI

Hafta sonu sahasında Çankırıspor'u ağırlayacak olan Giresunspor bu maçın hazırlıklarına amatör takımlardan Yağlıderespor ile yaptığı maç ile devam etti. İlk kez bir profesyonel takımı ağırlayan Yağlıdere yeşil beyazlı ekibe büyük ilgi gösterirken yeşil beyazlılar yedek ağırlıklı çıktığı maçı Cihan Yeşilırmak ve Tayfun Özkan'ın golleriyle 2-0 kazandı.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor Başarıya İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement