Giray Kaçar, Antalyaspor'a İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Giray Kaçar, Antalyaspor'a İmzayı Attı

Giray Kaçar, Antalyaspor\'a İmzayı Attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, Tarabzonspor oyuncusu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

07.01.2014 18:10

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, Tarabzonspor oyuncusu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Medical Park Antalyaspor, ikinci yarının ilk transferini Trabzonspor'da kadro dışı kalan 28 yaşındaki defans oyuncusu Giray Kaçar'ı alarak gerçekleştirdi.

Antalyaspor'la her konuda anlaşan Giray Kaçar için Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde Başkan Gültekin Gencer'in katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Başkan Gencer, transfer dönemi başlamadan bir takım görüşmelere başladıklarını belirterek, istenilen mevkilere oyuncu transferi yaptıklarını söyledi. Prensipte anlaştıkları ancak resmi imza atmayan oyuncuları olduğunu ifadede eden Başkan Gencer, "Giray Kaçar Antalyalı. Antalya'nın evladı. Giray'a 'Senin kaptanlığa kadar yükselebileceğin, jübileni yapabileceğin kulübün Antalya olmasını' kendisine ilettim. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık. 2,5 yıllığına imzayı attık. Antalyaspor olarak hayırlı olsun" diye konuştu.

2,5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere imza atan Giray, "Bu transferimin gerçekleşmesinde başkan ve Samet hocaya teşekkür ediyorum. İlk Samet hoca aradı. Memleketimin takımı olarak, Antalyaspor'a geleceğim için gurur duyacağım söyledim. Bu takımda çalışacağım için mutlu olduğumu söyledim. Her zaman hayalimde Antalyaspor forması giymek ve en iyi şekilde taşımak vardı. Bana inananları güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefi olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Giray, kendisini 2,5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmzanın ardından Giray, Antalyaspor bayrağı ile gazetecilere poz verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giray Kaçar, Antalyaspor'a İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement