Gerrard, Newcastle Maçına Odaklandı - Son Dakika
Spor

Gerrard, Newcastle Maçına Odaklandı

Gerrard, Newcastle Maçına Odaklandı

Liverpool'un yıldızı, artık Premier Lig'i düşündüğünü belirtti.

16.10.2013 22:30

Liverpool Kaptanı Steven Gerrard, İngiltere Milli Takımı'nın Polonya'yı mağlup ederek Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası biletini garantilemesinin ardından artık tam anlamıyla Premier Lig'e odaklandığını dile getirdi.

Salı günü Wembley'de oynanan ve İngilizlerin 2-0 kazandığı Polonya maçı ardından görüşlerini belirten Gerrard, attığı gole rağmen bu galibiyete sevinecek zamanının olmadığını belirtti. Liverpool Echo'ya konuşan Gerrard, artık Liverpool'u düşünme zamanının geldiğini belirtti.

Gerrard, "Bir futbolcu için büyük galibiyetler için bile yeterli sevinecek süre yoktur. Bir maçı kazanırsınız ama köşede bir önemli maç daha sizi bekler. Şimdi de İngiltere'yi bir kenara koyup Newcastle maçına odaklandım. Tek hedefim Newcastle maçında da üç puanı almak." sözlerini kullandı.

Gerrard, lige yaptıkları iyi başlangıca rağmen ileride daha da iyiye gideceklerini "Sezona son derece iyi bir başlangıç yaptık ve Luis Suarez'in dönüşü de takıma olumlu anlamda iyi bir etki yaptı. Glen Johnson, Joe Allen ve Aly Cissokho, kadroya dönüyor. hatta Philippe Coutinho da kısa sürede aramıza katılacak." cümleleriyle aktardı.

Liverpool, yedi haftası geride kalan Premier Lig'de 16 puan topladı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Gerrard, Newcastle Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement